Mooooot Skövde!

Svar ja - vi har med oss en upphittad pinne hem till Skövde. 
 
 
 
(null)
 
 
Eller vi har med oss pinnen hem till "Sverige" som sexåringen säger. Ändå smidigt att åka utomlands med vår yngsta om det innebär tåget upp till Stockholm? 
 
Vidare - ja vi har en ketchup-resväska. Ja, vi får ofta svara på frågan var vi har köpt den. Svaret är att vi har fått den. Idag sprang en tjej efter oss och bad att få fota den. Tydligen var hon en känd (möjligen erkänd?) ketchup-missbrukare i sina egna kretsar. 
 
Sist men inte minst - ja vi har också med oss en cowboyhatt med paljetter hem till Skövde. Upphittad på Friends arena av barnen. Älskad från första sekund. 
 
Vi var typ sist ut från arenan igår och jag kan meddela att det låg DRIVOR av fjäderbo:or, paljetthattar och blinkande glasögon kvar bland stolsraderna.
 
Undrar vart allt det tar vägen? Återvinns och säljs igen nästa år får jag tro. Har man tur köper man tillbaka sin egen boa. Som när jag köpte samma keps två gånger. Det är kanske inte så ekonomiskt att göra så men det är ändå en upplevelse jag kan rekommendera. 
 
 
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Hur slutade kepshistorien? 😱

Svar: Fick pengar tillbaka 😁
Moa DeBruin

2019-03-10 ♥ 16:13:25
Anonym

Vår 6-åring frågar om vi fortfarande är i Sverige när vi åker in till stan, vi bor i ett villaområde 1 mil utanför 😂

Svar: man vet ju aldrig liksom! :) <3
Moa DeBruin

2019-03-10 ♥ 17:04:07

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback