Spiderchick

Skandal-stalking
Igår var jag svintrött hela dagen. Hade noll energi till att ta tag i någonting.
 
Istället låg jag i sängen (man och barn iväg på annat) i sann Queen of fucking nothing-anda och grottade ner mig i Hollywoodskandaler. Det har senaste månaden varit två olika skandaler "över där" som fångat mitt intresse på ett närmast osunt sätt.
 
1. Jordyn och Tristan-skandalen
Jordyn Woods är Kylie Jenners bästa kompis. Kylie Jenner är Khloe Kardashians lillasyster. Jordyn Woods var på efterfest med Tristan som är ihop med Khloe och pappa till deras barn. Tristan pussar Jordyn på munnen. Helvetet bryter lös. Jordyn blev SÅÅÅÅ hatad. Hennes mamma kunde inte gå till mataffären, hennes bror kunde inte gå till jobbet och lillasyster kunde inte gå i skolan. Fattar ni?? Det. Är. Så. Sjukt. Efter ett tag vände dock vinden och Jordyn fick stöd istället för hat. Pjuh. 
 
Samtidigt i Skövde Sverige: Kvinna i 35-årsålder stalkar samtliga inblandade på sociala medier. 
 
 
 
 
 
 
2. Mutskandalen 
Lori Loughlin, ni vet hon som spelade Becky i Huset Fullt (nej det kanske ni inte vet men ni känner nog igen henne), är inblandad i en mutskandal där rika föräldrar tydligen har betalat stora pengar för att få in sina barn på elituniversitet i USA. En av Loris två döttrar, Olivia Jade, är dessutom en känd influencer som i flera av sina Youtube-videos pratat om hur mycket hon ogillar skolan. Det känns absolut som en normal grej att känna för en 19-åring men blir lite magstarkt när det alltså visar sig att hon via mutor har tagit en annan elevs plats på det här ansedda universitetet.
 
Samtidigt i Skövde Sverige: Kvinna i 35-årsålder stalkar samtliga inblandade på sociala medier. 
 
 
 
 
 
Japp. Kronan på Queen of fucking nothing sitter stadigt.
Anonym

Jag trodde han kardashian fästmannen och hon kardashian kompisen hade något sexuellt förhållande av döma av rubrikerna som jag inte kunnat undgå. Men det var bara en puss alltså? Jisses...
Mkt bra rapporterat också! Får jag önska en ny kategori på bloggen så får det bli månadens kändisskvaller a la Spiderchick.Svar: haha... ja kanske det? ;)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress