Söndagsbarnvakt och Norgebesök

Idag var min bror med fru på bio och bebiskusinen var hos oss. Vi var självklart mer än gärna barnvakt. I fredags var våra barn hos dem. Vi ger och vi tar, så att säga. 
 
Bebis (11 månader) vill väldigt gärna gå, mest hela tiden. Men han går inte själv ännu. Tur då att han har en sexårig kusin som kan tänk sig att hålla i hans lilla näve och gå fram och tillbaka fram och tillbaka i minst en kvart. Ett tag fick bebis även Babblarna uppspelad för sig medan han gick. Det kallar jag service??
 
 
 
 
 
 
Sedan blev han serverad mellis av sexåringen i form av ett delat rån. 
 
– Det är chips! förklarade sexåringen när han ställde fram skålen framför bebis. 
 
Och DET mina vänner är lektion 1A i föräldraskap. Det vill säga att sälja in något tråkigt som något trevligt. Rån blir chips och voila känns det roligare att äta. Han kommer bli en bra pappa, vår sexåring. 
 
 
 
 
 
 
Sen fick besök av våra Norgevänner vilket alltid är lika trevligt. Vi fikade kladdkaka och gick en promenad till lekplatsen.
 
 
 
 
 
Solen kikade fram och den ser ju riktigt värmande ut på bilden men låt er inte luras! Det har blåst ISPILAR i Skövde idag. Vi pallade vara ute i ungefär en kvart innan vi alla kapitulerade och gick in igen. 
 
Det var vår söndag det.

Kommentera gärna!
Anonym

Måndagströttheten i att tro att ditt svarta adidasmärke på mössan var en play videoknapp. 🙈

Svar: haha... :)
Moa DeBruin

2019-03-04 ♥ 08:49:01
Hannah

Min son ääälskar saker som knastrar typ nachos. Så nu får han frukostchips I form av cornflakes. Det verkar stilla hans knasterbehov 🙃

Svar: haha smart!
Moa DeBruin

2019-03-04 ♥ 08:49:43

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback