Världens godaste och enklaste middagstips

Osäkra på vad ni ska käka till middag ikväll? Imorgon? I veckan? Den här månaden? DET HÄR ÅRET???? Oj. Nu blev jag visst onödigt aggressiv. 
 
Det jag vill komma fram till är att jag har ett middagstips som är löjligt enkelt att svänga ihop och kan vara bland det godaste jag någonsin har ätit hemma vid mitt eget köksbord. No kidding. 
 
Nämligen - potatis och brysselkål i ugn. 
 
Så här:
 
- Blanda skivad potatis, sötpotatis och brysselkål i en ugnsfast form.
- (Är BE-SATT av sötpotatis just nu, min kropp tränger sötpotatis helst varje dag)
- Ringla över olja, salt och peppar.
- Skjuts in i ugnen 200 grader tills allt är genomlagat. 
- Lägg upp på tallrik.
- Toppa med parmesan, flingsalt, färsk persilja, chiafrön och solrosfrön.
- Servera med kall citronsås gjord på creme fraiche, citronsaft, rivet citronskal, salt och peppar (allt efter behag).
 
NJUUUUT!
 
 
 
 
 
 
Citronsåsen och parmesanosten är ett måste. Missa inte det. 
 
Det passade även ypperligt att värma resterna till lunch idag. 
 
 
 
 
 
 
Drabbas av posttraumatiskt sug bara jag ser bilderna. Mmm...

Kommentera gärna!
Louise

Potatistraumatisk stress läste jag xD

Svar: haha!
Moa DeBruin

2019-03-18 ♥ 17:47:30
Pia

Det lät gott! Om man byter ut brysselkålen mot nåt annat 😂 Haha... tycker inte alls om brysselkål och tycker det är så synd! Dom är ju så fina och gulliga!! 😍

Svar: om du gillar grönkål så är även det VÄLDIGT gott :)
Moa DeBruin

2019-03-19 ♥ 09:54:40
Pia

Tack för tips! Ska testa med grönkål!

2019-03-20 ♥ 22:28:15

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Kommentar:

Trackback