En hyllningskonsert för Josefin Nilsson

Vi var som bekant många som berördes av dokumentären om Josefin Nilsson. En del så pass mycket att man kände att man ville göra något konkret. Som Linda.
 
 
 
 
 
Linda har tagit initiativet att ordna en hyllnigskonsert för Josefin Nilsson som kommer  gå av stapeln på Skövde Kulturhus den 29 majAlla intäkter som kommer in under kvällen går oavkortat till kvinnohuset Tranan i Skövde. Tranan jobbar dagligen med att hjälpa kvinnor och barn som utsätts eller riskerar att bli utsatta för våld. De gör med andra ord ett oumbärligt och livsviktigt jobb! Som jag önskar inte hade behövts. Men tyvärr gör det det. 
 
Jag vill tipsa alla er som bor i Skövde med omnejd att komma på konserten. Så visar vi tillsammans att vi står upp för alla kvinnor (och barns) rätt att få känna sig trygga och leva ett liv fritt från våld och rädsla <3 Ingen kvinna som utsätts för våld ska känna sig ensam!
 
Vi står här bakom dig. Vi brinner för dig!
 
Här är Facebookeventet. För dig som inte har Facebook går det fint att läsa mer här.
 
Vi ses där!
 
Har du inte möjlighet att komma på konserten går det givetvis fint att stötta kvinnohuset Tranan ändå. Det kan du läsa mer om här
 

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback