Spiderchick

Ett liv i tetris
Igår monterade vi en del av alla köksskåp. Det ser inte mycket ut men det tog en halv dag. 
 
 
 
 
 
 
Sen har vi målat den delen av väggen i köket som kommer synas (resten är ju täckt av skåp) samt taket.
 
– Varför måste vi måla taket? frågade jag. 
– För att det ska bli samma vita över allt, sa min pappa. När man ändå renoverar kan man lika gärna göra det ordentligt. 
 
Men snälla...
 
Tänkte jag. 
 
A ja. Tydligen ska vi vara ordentliga.
 

 
 
 
 
Nya kylskåpet är på plats. Vilket vi kommer behöva flytta på en aning när vi lägger golvet men vi behövde verkligen få ut det gamla kylskåpet för att alls få plats att röra oss i vårt lilla hem. Vi måste liksom teris:a oss fram i livet just nu. För att komma åt en grej måste tio andra justera plats. 
 
Förresten - vad glad jag blev att ni gillade golvet! Vi hade kunnat lägga det i helgen men tyvärr är jag och min man inte det mest förutseende paret i världen. När vi, dagen innan köket levererades, skulle köpa golvet blev vi varse om att det tydligen är en beställningsvara?!
 
Förlåt men jag hade ändå någon slags tanke om att en stor butik hyser ett mindre lager av golv? Annars kan man väl lika gärna handla online? 
 
Japp. Frånsäger mig ALLT ansvar i frågan som ni märker. 
 
Tur för oss att vi har en jäkla massa lådor att montera så länge. Vi är så att säga inte direkt sysslolösa. 
 
Matilda

Vi får vår köksleverans nästa vecka! Så spännande att få följa er eftersom ni ligger steget före 🙂 fick ett tips av en kollega: montera skenorna till lådorna innan ni satt ihop själva stommen. Då kan man sätta dem med lite bättre arbetsställning än att skruva från sidorna. Lycka till!

Svar: lycka till till er med! :)
Moa DeBruin

Linda

Tråkigt när man har fått allt på plats och solen skiner in och man ser att taket är typ gult i jämförelse med väggarna, haha :)

Svar: jo så är det ju :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress