Spiderchick

I vägen i mitt eget hem
Igår när jag kom hem från jobbet var det fortfarande fullt pådrag med byggare som bytte fönster och borrade och befann sig över allt i hela huset.
 
Jag tassade in i mitt eget hem och hoppades att jag inte störde. 
 
Jag satte mig en stund och bloggade bland de undanställda växterna på köksbordet. 
 
 
 
 
 
Skrämde snudd på slag på en av gubbarna eftersom jag hade den goda smaken att sätta mig bakom växterna inledningsvis.
 
 
 
 
 
 
Tillsut gick jag hemifrån så jag slapp känslan av att vara ivägen i kombination med att behöva hålla någon slags konversation med okända människor. Middag fick vi äta hos min bror så vi slapp förtära den bland växter och byggdamm. Det var ju snällt. 
 
Nu är alla fönster klara invändigt. Det är bara utvändigt det ska... Ja vad som nu ska fixas där. Jag för inte protokoll direkt. 
Nathalie

Jag minns med skräck när vår förening skulle byta fönster. Jättebra förstås, men jag har extrem fobi för att ha människor springandes hemma hos mig så jag mådde jättedåligt fram tills att det var gjort och jag visste definitivt inte vart jag skulle göra av mig själv. Kände mig som en inkräktare eller fluktare, huu.

Svar: usch ja jag förstår dig!
Moa DeBruin

Mia

Jag skrattade till högt här på jobbet när jag läste om hur du skrämde slag på en av byggarna. Mina kollegor måste tro att jag har världens roligaste arbetsuppgifter. *skratt*

Svar: hehe :) älskar att du läser min blogg på jobbet! Hoppas arbetsuppgifter fick stå åt sidan??
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress