Köksrenoveringen

Köksrenoveringen går framåt tackar som frågar. 
 
Nu har vi rivit ut nästan allt. 
 
 
 
 
 
 
Vi har behållt vatten och kylskåp in i det sista, som ni ser. Men idag kommer min svärfar och river bort även den delen. Imorgon kommer min pappa och målar och spacklar de väggar som inte kommer vara täckta av skåp. Snacka om LYX att ha så hjälpsam familj <3
 
 
 
 
 
Det mesta av livet finns just nu i vårt vardagsrum.
 
 
 
 
 
I matplatsdelen i köket ska vi få plats med 90 (!!) kollin innehållande ett nytt kök. Det ska levereras idag. Herregud... Hur ska det gå?
 
 
 
 
 
Vi har varit utan spis i tre dagar och det har ändå funkat. Framledes får vi laga mat hos min bror vilket dom inte vet om ännu men lär väl snart BLI VARSE.
 
Mitt största bekymmer för veckan är kylskåp för det måste vi ha ett, annars kan vi inte ens äta frukost? Vi får typ koppla in en kyl i vårt sovrum?? Jag vet inte??
 
Bra övning för när/om/antagligen när krisen kommer.
 
 

Kommentera gärna!
Mari

Vi hade mikro, äggkokare och vattenkokare i vardagsrummet. Gamla kylen och frysen fick stå i tvättstugan. Nästan två veckor tog vår köksrenovering, det var skönt när det var klart :)

Svar: Vårt kommer ta minst en vecka till. Det får bli rääääätt mycket grillat ;)
Moa DeBruin

2019-05-28 ♥ 17:21:44
Emelie

Är det bara nån natt eller två så har vi haft en sån kylväska som man kopplar in i väggen så det kyler när vi varit på semester o så, just för frukostmaten. Hoppas det fixar sig!

Svar: smart! :)
Moa DeBruin

2019-05-28 ♥ 17:41:53
Anonym

Kylen behöver ju bara ett vägguttag så den är bara att plugga in vart som helst, kanske lite jobbigt att sova med den dock, dom brukar ju inte vara så tysta. Vi hade kylen på altanen när vi renoverade 👍😊

Svar: smart! Vi har funderat på att ha vår på balkongen :)
Moa DeBruin

2019-05-28 ♥ 17:44:20
Indy

Kommer precis ut från en köksrenovering och vi överlevde på en spisplatta med två plattor och kylskåpet i hallen. Slängde den och alla vitvaror, som stod i trädgården lite snyggt sådär, allra sist. 😃 men jäklar vad skönt det är att ha ett färdigt kök nu. 😊

Svar: aaaaa jag längtar!
Moa DeBruin

2019-05-28 ♥ 19:17:32
Anonym

Känner så igen och saknar inte de minsta att renovera kök! Hade allt i vardagsrum/hallen och levde på millimeterbreda stigar i hemmet. Haha.. Hade kylen inkopplad "på fel ställe" i köket bara. Blev en del utemat och mikrade köttbullar, rostbiff potatissallad osv. Barnen klagade inte på donken x antal gånger den veckan innan vi fick till bänkskivan med spisen!

Svar: ungefär så vi har det nu ja... usch inte kul att renovera men det kommer bli superfint när det är klart! jag fokuserar på målbilden....
Moa DeBruin

2019-05-29 ♥ 20:30:34

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback