Spiderchick

Konsert med Lukas Graham
Igår var jag på konsert med danska bandet Lukas Graham. De har gjort låtar som Seven Years, Your not the only one (fiiiin!), Mama said och framför allt Love someone som är den FINASTE låten jag vet. 
 
Jag är inte en person som är speceillt intresserad av musik men när jag såg att Lukas Graham skulle komma till Göteborg så köpte jag biljetter på dirren. Sen frågade jag min man och några kompisar om dom ville haka på. Och det ville dom. 
 
Först käkade vi mat på Dubbel Dubbel. Inlagd gurka, dumplings, alger, friterad anka och annat. Vi konstaterade att våra barn inte hade ätit en enda grej. Inte ens riset eftersom det hade "svarta ploppar" på sig. Men vi tyckte att det var väldigt gott!
 
 
 
 
Peppad.
 
 
 
 
Sen var det konsert i Göteborg Filmstudios för "bara" 800 personer.
 
 
 
 
 
Det var så bra! Det var så bra. Det är det enda jag har att säga. Det var så bra! När hela publiken sjöng med till Love someone (jag kan också varenda ord) så var det helt klart gåshud. 
 
 
 
 
 
Älskade även att de pratade danska vilket gav konserten en extra dimension. Med tanke på min avancerade historia av att snäkke låtsas-dänsk så kan man tro att jag enkom bokade biljetter för bandets ursprung. 
 
Kanske var det så???
 
Maria E

Grymt skön konsertlokal. Jag såg Robyn där tidigare i år, det blir så genuint.

Svar: visst blir det! Så skönt att inte trängas och inte kunna se något. Nu stod man luftigt och såg bra ;)
Moa DeBruin

Stina

Jag ääälskar att gå på konsert! Stora band, stora scener, mindre kända band på små scener spelar ingen roll! I sommar är det ullevi och Metallica som hägrar!! 😃👏🙌🎤🎸

Svar: Najs 😊👌🏻
Moa DeBruin

Sara

Off topic, men hur går det med köksrenoveringen? Har märkt att jag sitter och håller tummarna varje gång jag kikar in på din blogg och hoppas att du kommit med nån uppdatering om köket 😜

Svar: åh haha! Det kommer uppdatering om det :)
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress