Pekträning

Jag har hårdträning med ettåringen!
 
Hårdträning i att kunna peka på faster, och faster är ju jag då.
 
Ettåringen kan på uppmaning peka på en flagga, han kan peka på en dammsugare, lampa och klocka. Men han kan INTE peka ut sin faster. Här har vi ett problem, som ni hör. Jamenar hur kom det sig att vi prioriterade DAMMSUGARE före mig?? Well. Jag tar på mig den missen, det gör jag. Men nu gäller det att träna i kapp!
 
– Vaaaaart är faster? frågar jag.
 
Eller allra helst ber jag någon annan fråga för bättre effekt. 
 
Flera gånger har ettåringen pekat på sin kusin när vi frågar efter faster vilket jag kan förstå då jag vi ofta dyker upp i par. Han har lite svårt att särskilja släkten än så länge.
 
Men vi övar och övar och snart hoppas jag att det sitter. 
 
 
 
Min städande älskling. 
 
 
 
Den dagen han pekar på mig kommer mitt hjärta smälta och slå tusen volter och känna alla känslor på en och samma gång. 

Kommentera gärna!
Ellinor

Jag känner igen det där. Min snart ettåring pekar gladeligen på katterna, hästarna, etc. Men säger varken mamma än eller pekar på mig. Hon pekar dock på mig när jag frågar vart lampan är. Antar att jag är ljuset i hennes liv?

Svar: haha såklart!
Moa DeBruin

2019-05-22 ♥ 10:59:16
Kamilla

På tal om faster. Blev moster innan jag blev faster, så jag hade liksom "hetat" Moster Milla ett tag när första brorsbarnet kom. Inte lätt för de förvirrade brorsbarnen, som alltså inte fattar att det är en släktskapsbeskrivning, utan tror att mitt namn är Moster Milla...

Svar: haha så sött :)
Moa DeBruin

2019-05-24 ♥ 19:36:22

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback