Spiderchick

Tända taklampor och öppna toalettdörrar
Blev lite förvånad över att så många av er relaterade till mina saker som jag inte tål? Men trevligt ju! Att vi är många. 
 
Någon nämnde det här med att släcka taklampor när man går ut från ett rum (och beräknas vara ute från det ett tag). Det tycker jag är självklart att man gör. Men det får mig att minnas när jag var inneboende hos en tjej i Göteborg. Jag kom hem en kväll och varenda lampa i hela lägenheten var tänd. Men det var ingen hemma? Jag blev rädd att det hade hänt något och ringde personen för att kolla så att hon var okej. Det var hon. Hon satt på after work i Linné och hade haft lite bråttom iväg bara. Jag kan fortfarande känna chocken över detta SLARV som for genom min kropp* 
 
Läsare Elin skrev att hon inte tål öppna toalettdörrar.
 
Även öppna (mer eller mindre vid gavel) toalettdörrar ger rysningar😩. Sitter i kontorslandskap och där händer det oftare än vad man kan tro.... /Elin
 
Jag är enig! 
 
Hur kan man inte per autoamatik stänga en toalettdörr efter sig? 
 
Först lär man sig fungera utan blöja, sedan lär man sig stänga en toalettdörr. Så tänker jag att utvecklingen fungerar?
 
 
 
 
 
 
 
* Ej överdrift, nej.
 
 
Christine

Jisses! Jag bara antog att vi pratade om dörren på en LEDIG toa. Och då håller jag inte med, på jobbet kanske, men inte hemma. Stängd toadörr = upptaget, toadörr på glänt = ledigt. 😊

Sabina

Är man uppväxt med katter och har katt stänger man absolut inte toadörren, haha! Gäster stänger den alltid dock så jag får ju gå och öppna efter dem för att slippa ovälkomna kissfläckar här och där i hemmet, VET HUT!

Svar: Oj då, fair enough ;)
Moa DeBruin

Jenny

Jackan är köpt?

Svar: Monki
Moa DeBruin

C

Haha, är uppvuxen med öppna toalettdörrar även när det var upptaget. Nu har jag småbarn och det går inte ens att överväga att låsa in sig för då planerar barnen inbrott med såg och kofot typ. Men på andra ställen än hemma, stängd dörr!

Anonym

Jag är tveksam till hur ofta handtag på toaletter (eller överlag) rengörs, så jag stänger helst inte dörren när jag går ut därifrån, puttar hellre bara till den med armen eller knät. Jobbigt när man precis tvättat händerna och måste ta i en ny bakteriehärd direkt.

Carro

Japp Christine, som kattägare sen uppväxten stänger man aldrig en toadörr.😊

Madde

Haha, ja det där med lampor är ju roligt. Självklart tycker jag man ska släcka efter sig men kan själva vara lite glömsk eller disträ ibland. Kommer ihåg när jag sov över hos en kompis och var sist att lämna lgh. Henne förskräckta sms när hon kom hem sedan och upptäckte att jag glömt släcka lampan över vasken i köket. Haha, en lampa som jag tyvärr ofta glömmer bort eftersom den är lite "gömd". ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress