Spiderchick

Bachelor en re-cap
Okej. Låt oss grotta ner oss i vad som har hänt i Bachelor det senaste. Varning för spoilers.
 
- I år finns det dubbelt upp av killar men ingen av dem engagerar mig?
 
- Det är tydligt att produktionen vill få Simon att framstå som en bad boy och Felix som den lugna och romantiska. Nu ska vi hitta två motpoler sa man på planeringsmötet. 
 
- Trodde aldrig att jag skulle säga det men i år saknar jag en bachelor 30 plus som lite stappligt utbrister let´s mingle inför varje mingel. 
 
- Hela grejen med två killar, nya tjejer som kommer in efter halva säsongen och ex-flickvänner som gör entré ger mig Paradise Hotel-vibbar. Kan vi skippa det till nästa år tack? Jag vill lära känna de deltagare som är med från början och skapa en relation till dem. 
 
 
 
 
 
- Jag förstod inte alls grejen med att Simon helt öppet nämnde sina favoriter Isabella och Linn? Varför? Betyder det att han inte kommer välja någon av dem? Jag gissar nästan det eftersom jag knappast tror att produktionen vill avslöja finalisterna redan nu. 
 
- Jag tycker att det är taskigt av tjejerna att ställa killarna mot väggen i form av "gillar du mig eller inte svara NU". Vad ska killarna svara liksom? Ja, antagligen har de en eller två favoriter redan från start men programmet är uppbyggt kring en roscermoni. Det faller ju när tjejerna kräver svar direkt. 
 
 
 
 
- Felix dejt med Ella var själva definitionen av stelt. Det enda som hände var att de satt på en båt och åt nötter väldigt sakta. 
 
- Tycker att Felix och Paula känns som ett otippat par? Men gölliga. 
 
- Älsk-hatar när de är fotograferingsdejt (som ju är varje år). Stelheten en del har framför kameran går att ta på. I år var det något slags halvhjärtat nostalgi-tema vars resultat vi aldrig fick se. 
 
- Tänkte ni förresten på att Isabella E var med på fotograferingen men aldrig fotades? Eller missade jag något?
 
- Gissar att den gemensamma festen arrangerades för att produktionen ville ha drama.
 
- Drama fick de! Emmy och Linn drabbade samman. Eller snarare så drabbade Emmy Linn. Om det nu stämmer att Linn snackar skit är det oskönt men det är också oskönt att konfrontera någon så där inför en grupp. Det blir väldigt mycket alla mot en och vill man ha en lösning är det nog inte rätt väg att gå.
 
 
 
 
Det var mina otruuuuligt kloka insikter.
Anonym

Äntligen!!! Mer mer mer!

Hanna

Jag blev mest förvånad över att en avlägsen släkting var med, Emilia B (rödhåriga som drog ganska fort). Såg henne för cirka 10 år sen sist. Hon var inte kul sig, så att säga...

Svar: oj spännande! :) Jag har en kusin som varit med i Big Brother ;)
Moa DeBruin

Hanna

Lik sig! Skulle jag skriva.

Frida

Tack! Äntligen! Denna veckas avsnitt har varit såå lustiga. Har haft samma frågor i huvudet som du äntligen skrev ner!!

Johanna

Jag har aldrig följt bachelor innan. Men nu är jag föräldraledig med bebis och bestämde mig för att kolla ikapp alla avsnitt medan jag ammar. Totalt beroendeframkallande och jag håller med dig till fullo i ovanstående punkter 😅

Svar: haha härligt att jag snärjt in dig i Bachelor-världen ;)
Moa DeBruin

Anonym

Tips på serie med samma tema, unREAL. Skildrar spelet bakom en realityserie, beroendeframkallande!

Svar: Ja! Har sett. Den var bra!
Moa DeBruin

Sabina

Haha alltså dejten med Ella! Hade faktiskt varit kul att få se en med Simon och henne?
Tyckte om Felix i början men börjar också känna att det vinklas så mycket att han ska vara "bättre" än Simon.

Svar: jag vet, det har gjort att jag nästan mer håller på Simon nu
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress