Bachelor en re-cap

Bachelor, Bachelor, Bachelor... Ja vad säger man? Vad är det som händer i år egentligen? Jag vet inte. 
 
- För det första, vinden har vänt. Jag var helt klart mer förtjust i Felix till en början men nu är jag mer förtjust i Simon. 
 
- Simon är inte min typ av kille men jag respekterar ändå att han verkar vara ärlig, spontan och bjuder på sig själv. Kom igen liksom. 
 
 
 
 
 
- Simon har heller inte haft det lätt med en ny bachelor som gubben i lådan och tjejer som tackar nej till honom på löpande band. Jag har börjat sympatisera med honom.
 
- Att Felix säger "liksom" har blivit det här årets "let´s mingle". 
 
- Jag tycker att årets dejter är SÅ tråkiga. Vi spolar nästan alla de partierna. Det framkommer sällan något nytt. Speciellt inte med Felix som längtar efter en familj "men det är ju liksom viktigt att förhållandet funkar innan och hela den biten liksom" eller "hur känner du inför ikväll?". Jag gissar att de snackade om mer saker men det är ju typ vad som visas?
 
 
 
 
 
 
- Det förvånar mig att Emmy har varit så förtjust i Felix? Baserat på min tv-bild av henne känns Felix inte alls som hennes typ av kille? Emmy hörs och syns och Felix känns mer introvert.
 

- Felix tar uppenbart illa upp när andra tar emot ros av Simon. Och blir uppenbart skitglad när tjejer tackar nej till det samma. Det känns som att främsta målet för honom är att få över alla tjejerna på sin sida. 

 

 

 
 
 

- Simons pappagener kommer fram i scenen när han läxar upp Linns skitsnackande (eller vad det nu handlar om, minns någon längre?) med ord av typen "det här gör du aldrig mer om".

 

- Bachelorresan kan inte ha blivit vad Linn tänkte sig. Men hon kämpar på, uppenbart obekväm på roscermonin efter utskällningen eftersom hon står och kramar sig själv. Kan vara att hon frös också.

 

 

 
 

- Men jag gillar tjejernas gemenskap i år. Trots en del turbulens håller de varandra kring ryggen. 

 
 
 

 

- Megan, Megan, Megan... Nu hände det som vi alla visste skulle hända förr eller senare. Megan fick åka hem. Förlåt, men jag tycker att Felix kunde ha gjort hennes tid en tjänst och släppt henne redan första veckan.

 

- Om jag får gissa kommer Felix stå med Johanna i slutet. Simon med Larka. 

 

Det var min cyniska rapport.


Kommentera gärna!
Anonym

Spot on!!

2019-11-27 ♥ 21:44:24
Anonym

Spot on!!

2019-11-27 ♥ 21:44:26
Kamilla

Att producenterna nog lägger sig i mer än man tror tänker jag är ganska självklart, men efter att ha sett Bachelorette AU (och Unreal...) har jag nu en teori. Jag tror att de får välja vilka de absolut vill ha kvar och vilka de absolut inte vill ha kvar. Sen har de ett gäng som de inte har nåndera känsla för, och bland dessa väljer producenterna vilka som gör bäst TV - och dessa får stanna (för att de inte kan skicka hem för många för tidigt).

Svar: Låter mycket rimligt! Så är det säkert. Och det är därför en del, som man VET inte kommer vara slutvalet, ändå får vara kvar till typ sista veckan. I Megans fall inbillar jag mig också att hon åkt från typ USA och måste blivit handplockad på något vänster och att hon därför fått vara kvar länge
Moa DeBruin

2019-11-28 ♥ 09:32:30
Johanna

Åh, jag som nybliven Bachelor-fantast älskar dina sammanfattningar. Jag tror också på Larka, och har hoppats på Johanna då jag tycker hon verkar så gullig (och hemskt snyggt namn 🤣), men när hennes kompis Bella sa i ett av ”tjejerna avslöjar allt” att hon tyckte att Johanna hade slösat bort en hel termin av sin utbildning så tänker jag att det inte kan vara hon som står där till sist? Spännande detta! 😉

Svar: Mycket spännande!! 😁
Moa DeBruin

2019-11-28 ♥ 12:14:54
Sabina

Jag har exakt samma gissning som dig om vilka som kommer vara par i slutet MEN såg på instagram idag att Paula och Johanna är bästisar efter bachelor? Så då blev jag osäker på om deras nyblivna vänskap skulle överlevt om Felix väljer Johanna?

Håller även med dig om att dejterna är så tråkiga.

Svar: Hm...Väljer han Elin då kanske?
Moa DeBruin

2019-11-28 ♥ 21:18:35 » URL: http://lesthi.blogspot.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback