Spiderchick

I natt jag drömde...
Jag drömde så märkligt i natt. 
 
Jo, jag förstår att jag tappade minst hälften av er i denna första mening (ZZzzzZzz), men ändå. 
 
Igår spelade 10-åringen handbollsmatch och motståndarna spelade ett så tråkigt spel. Enligt regler, ja, men ett sätt som gör att det blir mer basket över det hela än handboll. Jag tycker att det är ett tråkigt spelsätt. Och det får jag väl tycka i mitt stilla sinne. 
 
Tydligen var jag också irriterad över det för i natt drömde jag att 10-åringen spelade handboll. Den här gången hade motståndarna fyra vuxna personer i sitt lag. Det här kan väl inte vara enligt regler tänkte jag? Men domaren sa inget! Sen gjorde en av de vuxna mål genom att sparka handbollen in i mål?? Och domaren sa FORTFARANDE INGET!
 
Jag var så arg att jag stegade ner på planen och röt till domaren att omedelbart avbryta matchen. Sedan vaknade jag av att jag pratade i sömnen. Jag minns inte vad jag sa men jag hade väl antagligen en diskussion med domaren om hans regel-lättja. 
 
Oklart om jag borde tolka den här drömmen som att jag kanske ska tona ner mitt engagemang i handbollen något.....................
 
 
 
 
 
När jag somnade om gick jag i och för sig över till att drömma att jag hittade min svarta BH som har varit borttappad i över ett år vilket ändå kändes sunt (och lite otippat) (har verkligen saknat den BH:n) (kul att få mötas igen) (i en annan värld). 
 
 
Anonym

Ett tips: bli full! Jag hade ett nattlinne som jag älskade och de bara försvann. Något år senare var jag ute på krogen när jag kände att de var dags att åka hem. Vaknade sen på morgonen utan minne av hemresan men med mitt nattlinne på mig!

Svar: 😂😂
Moa DeBruin

Alice

Helt off topic, men vill du recensera Marabou Pepparkaka som kommit??! Är så nyfiken på den och dina recensioner är så älskvärda 😁

Svar: Jag har recenserat den😊👍 kolla kategorierna, ligger under Spiderchick testar
Moa DeBruin

Maria

Som tidigare basketspelare med kanske dålig koll på handboll mer än att det är flygande byten och ma. Får ta 3 steg istället för 2. Hur menar du när du säger att de spelade mer som basket? 😁

Svar: Att de måste studsa runt med bollen för att komma fram mot mål, istället för en möjlighet till ordentligt anfall med positioner och passar :)
Moa DeBruin

Slim

Det kan vara lite olika. I vissa drömmar får man spela med olika antal spelare! Beror på vilket land man besöker i drömmen, men det kan vara svårt att identifiera eftersom man sover. Stor kram! Det ordnar sig säkert!

https://deponi.blogg.se/

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress