Spiderchick

Mitt liv 2009
Dags för en återblick. Här är mitt liv 2008 och vi har nu kommit fram till 2009. 
 
2009 bodde vi fortfarande i Göteborg och året började med många after works och bruncher. 
 
 
 
 
Jag gjorde zoolander-miner på alla bilder. 
 
 
 
 
 
Jag och min man fick ett förstahandskontrakt på en lägenhet! I efterhand förstår jag inte varför vi inte köpte en lägenhet? Vi hade båda fast heltidsjobb och bankerna lånade ut pengar utan krav på en hel förmögenhet i instats. Men nej då. Istället hankade vi runt i diverese andra hands-lägenheter och rivningskontrakt? Men efter 4 år i Göteborg fick vi så äntligen ett förstahandskontrakt. 
 
 
 
 
Vips var jag gravid. Här i veckan 20 ungefär. Så fin mage <3 Så där ser den ut jämt nuförtiden, utan att den innehåller en bebis. Den är konstant fin alltså. 
 
 
 
När bebis var född fylldes frysen snabbt med bröstmjölk. 
 
 
 
 
Min mans pappa köpte en barnvagn till oss på Blocket. Tack vad snällt sa vi och tog glatt emot den. Då hade jag ingen aning om att det fanns prestige och status i vagnar? Eller att folk betalade hela månadslöner för något att rulla sin bebis i. Men så kan jag även ha varit den mest blåögda förstagångsmamman någonsin. 
 
 
Till jul skrev min mellanbror en önskelista till vår mamma. Jag kan fortfarande skratta åt "något bra till hemmet eller nåt sånt skit". HAHA! 
 
 
 
 
 
Om min bror brinner för inredning? Svar nej. 
 
Sen blev det julafton och min man fick en parkeringströja i julklapp av mina bröder och min pappa. Min kära man var nämligen en mästare på att dra på sig parkeringsböter när vi bodde i Göteborg. En kombination av dålig parkeringsådra och det faktum att parkeringsvakterna cirkulerade som hökar i Göteborg, ständigt på jakt efter nästa byte. Hade man parkerat nära en kurva mättes det inte hur nära man stod i meter utan i centimeter
 
 
 
 
Jag önskade alla bloggläsare god jul med en familjebild. 
 
 
 
 
2009 är helt klart mitt mest omvälvande år i livet. Att bli förälder liksom. Inget har varit sig likt sedan dess. På ett mycket bra sätt.
 
Astrid

Åh, har du fått inspo till inlägget från Elsa Billgren eller Sandra Beijer? Spelar ingen roll, älskar sådana här tillbakablickar hur som helst! <3

Svar: Från Sandra :) älskar Sandras blogg!
Moa DeBruin

Anonym

Haha! Älsk och igenkänning på barnvagnainköpet! När jag fick mitt första barn 2008 köpte min mamma en barnvagn på pingstkyrkans loppis till mig. Blev såå glad minns jag! 😁 (När jag fick barn 2017 hade jag andra mer långtgående krav... 😬🙄)

Svar: 😆😆
Moa DeBruin

Mamma

Ha ha, ja den önskelistan kommer jag ihåg! Jag gick till leksaksaffären o köpte en ” bajskorv” i plast o skrev på paketet, God Jul här får du lite skit till hemmet! Förstås tyckte jag det var roligare än vad din bror tyckte😂😂👌

Svar: Haha! 😄
Moa DeBruin

Nathalie Ekbom

Kul med en tillbaka blick! Skriver mellanbror bättre önskelistor nu förtiden? 😂

Svar: Njaaa han behöver inte så mycket nu förtiden, speciellt ingen skit 😉
Moa DeBruin

Hanna

Haha jag älskar din brors önskelista :D

Kissowa

Och det är här man inser att man läst din blogg i över tio år. Hoppla.

Svar: Kul ☺️
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress