Spiderchick

Saker just nu
Saker aktuella in ma life just nu:
 
- Älskar höstsolen! På vår och sommar gassar solen in i våra (smutsrandiga) sovrumsfönster men på hösten smeker den sig in. Mjuk. Lagom varm. Underbart att ligga i sängen och läsa en bok (eller skriva en bok) och känna solen massera in D-vitaminen i kroppen.
 
 
 
 
- Okej det är säkert en obefintlig dos D-vitamin som masseras in. Jag förstår det. Jag har lärt mig det. Under mina 12 år på sociala medier är det en av de vanligaste kommentarerna jag har fått att solen knappt inte ger någon D-vitamin under höst och vinter. Men ändå. 
 
- Får man lov att skryta lite om sitt fasterskap? Min svägerska skrev det här igår på Instagram och jag blev förstås mallig. 
 
 
 
 
 
- Jag måste tillägga att det knappast är hjärnkirurgi att vara en hyfsad faster. Jag vet exakt vad jag själv hade uppskattat för stöd i brinnande småbarnsåren. Jag vet att det mest tacksamma som finns är när folk spontant vill rå om ens barn. Finns typ inget finare. 
 
- Drack för övrigt vin och drog en bio igår. Tills Frank skiljer oss åt. Bra film. Gott vin. 
 
 
 
 
 
- Idag ska jag och Matilda luncha med Skövdes näringslivschef. Angående det här. Känns fint. 
Sara

Verkligen en god gärning att stiga in i the house of magsjuka och ta ut en potentiell smittbärare 😳

Svar: Snälla, det var 48 timmar sedan och vi var dessutom utomhus. Ingen av oss är korkad. Och städa kan man få göra igen och igen? Eller? Kan även lugna dig med att vi mötte exakt ingen på vår promenad i skogen.
Moa DeBruin

IA

Höstsolen, fint du beskriver det. Älskar hösten, marken är uppvärmd och så kommer det frisk krispig luft uppifrån - perfekt. Och eran utsikt är såååå...öppen, luftig, att lägga ögonen på de vidderna..Man ska ha tur ibland att hitta något så fint. Så inspirerande och helt underbart. Jag har fin natur bakom huset också och en massa små barn som leker som jag aldrig tröttnar att titta på. Men dessa vidder och ljus ni har är så harmoniskt. Lyllos dig.

Barnen uppskattar och tycker det är kul att få träffas, andra barn och lek det är det bästa, kommer man ju själv ihåg.


Svar: ☺️☺️👍
Moa DeBruin

Sara

Alltså det var inget påhopp! Ursäkta om det lät som det 🥺 Mer ett påpekande om att det var snällt gjort. Jag skulle aldrig vågat mig i närheten av ett magsjuke-drabbat hem men det är ju bara jag som är supernojig med sånt.

Svar: Oj, då ber jag om ursäkt för snäsig ton. Jag läste din kommentar på ett ironiskt och otrevligt sätt. Har sett i så många forum att folk blir helt vansinniga om inte hela familjer är hemma och isolerade i minst 72 timmar. Trodde du var av samma åsikt. Förlåååt ☺️
Moa DeBruin

IA

Ironi kan vara svårt att uppfatta på nätet. Man kan markera med *ironi*. För övrigt undviker jag forum. Tycker det är mycket som en polis i serien LAPD beskrev det: Ett gökbo med en, två, tre bossar som alla måste rätta sig efter, annars tar de fram kudden och kväver en om man har en annan uppfattning än de.

Tycker en del är rent av forumskadade inte bara på nätet men tar med det sig IRL..faktiskt.

Nu är ju inte din gästbok ett forum, men jag bara känner ett behov av att säga det..ursäkta..

Svar: Jo tack man kan bli skraj för mindre än det som diskuteras i olika forum 🙈
Moa DeBruin

Sara

Haha ingen fara! När jag läser om kommentaren nu ser jag ju att den kan uppfattas som dryg, typ ”bra gjort att du släpade ut magsjuka i samhället”. Så lustigt ändå hur fel det kan bli i skrift ibland 😬 Förvisso tillhör jag skaran som anser att man bör hålla sig i karantän när man har smitta hemma men att ta ut ungen på promenad efter 48 h ser jag då verkligen inget fel med!

Svar: ☺️☺️☺️😘
Moa DeBruin

Anna

Jag tänker suga i mig solskenet innan det blir en mörk vinterhimmel över Sverige helt och hållet. Så himla mysigt ^^

Svar: Visst är det!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress