Skarp parkering

Men snälla. Kan vi bara ta ett steg tillbaka och beundra min senaste parkering?
 
 
 
 
Hur jämnt och rakt har jag inte ställt mig mellan dessa två bilar??
 
Uppenbarligen så jämnt att jag var tvungen att fota det. 
 
Men så avskyr jag också att parkera. Avskyr! Jag är en sådan som alltid kommer snett in i rutan och så måste jag möckla fram och tillbaka innan jag tycker att bilen hamnar någorlunda rakt och i mitten. Jag tror att mitt dåliga parkerings-självförtroende bottnar i den gången då jag var 18 år och parkerade så nära en annan bil (i ett trångt parkeringshus) att min pappa och hans poliskollegor fick komma och gunga isär bilarna. Fullt polispådrag kring en parkering kan väl nagga vem som helst i självförtroende-kanten? Eller??
 
Mitt största stressmoment är när folk står och tittar när jag ska parkera. Som när jag skulle parkera vid 10-åringens fotbollsträning en gång och femton föräldrar stod och tittade och vinkade. 
 
– TITTA EN ÄLG BAKOM ER! ville jag skrika (gammal avledningsmanöver som alltid funkar) för att sedan få parkera ifred en minut. 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Åh skönt det finns fler med parkeringsskräck! Är jag ensam kan jah fickparkera galant. Står någon och tittar kör jag ett varv och går ett halvt kvarter för att få parkera i lugn och ro. Åker heller aldrig bil till jobbfester av just den anledningen! De tror dock att det är för att jag vill dricka vin. Mohahaha

Svar: haha I feel you!
Moa DeBruin

2019-11-13 ♥ 12:50:13
Sofie

Imponerande, själv parkerar jag som ett fyllo, haha

2019-11-13 ♥ 18:48:22 » URL: http://nissabo.se
Anonym

Erkännande: sist jag fickparkerade var dagen innan uppkörningen. Sen dess har jag vägrat. Jag har gått kilometervis för att slippa det. ”Du har alltså inte fickparkerat sen NITTONHUNDRATALET??” sammanfattade min bror det hela. Nej, det har jag inte, och det går bra ändå, tacksåmycket. Det hela är mycket rimligt på alla sätt och vis.

Svar: haha alltså jag har heller aldrig fickparkerat kan också köra omvägar för att få slippa
Moa DeBruin

2019-11-13 ♥ 20:03:32
Malin

Jag brukar säga att jag fått min pappas ”krav” på att parkera rakt men min mammas förmåga att parkera... händer ganska ofta att jag lämnar min bil okej parkerad och med en lagom irritation över att den inte står rakt 😂

2019-11-13 ♥ 21:33:55
pillris.blogg.se

Jag hatar att parkera när det är minsta trångt, kommer alltid snett! Din parkering är ju klockren, så har jag nog inte ställt mig på lääääänge.

Vem som helst kan nog mista sitt parkering självförtroende efter en sån parkering, och som 18 år 🙈

2019-11-13 ♥ 22:21:07 » URL: http://pillris.blogg.se/
Anneli

Min körskollärare sa alltid att din parkering är ditt visitkort du lämnar - 30 år senare har jag fortfarande det I bakhuvudet. Lärde mig fickparkera i nedåt och uppåtbacke så kan fortfarande imponera på mig själv med mina kunskaper. Idag med backkamera, varningssignalerna och servostyrning är det ju ingen sport alls 😂 tacka vet jag en trögrattad 240!

Svar: Visitkort 😂 så nördigt och älskvärt!
Moa DeBruin

2019-11-14 ♥ 21:24:12
Johanna

Jag har fickparkerat en gång! Kände mig löjligt stolt över mig själv och ville typ fira med ett glas bubbel. Annars hatar jag också att parkera och parkerar alltid snett. Och att parkera med publik, fy, jag känner din ångest hela vägen hit! 😂

2019-11-15 ♥ 10:49:19

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback