Bubbel och bakvägar

I fredags var vi på afterwork hos några kompisar. 
 
Jag börjar känna att fredag är det nya lördag? Vad gäller umgänge och så. Så himla trevligt att träffas mer avslappnat en fredag och samtidigt veta att man har två dagars ledighet framför sig. Aaaah...  
 
Vi drack bubbel och åt god mat. 
 
 
 
 
 
 
Sjuåringen gav bort ett av sina alster vilket var uppskattat.
 
 
 
 
Jag fick en GAVE (har svårt att säga gåva sedan jag lärde mig norskans gave, gave är mycket roligare att säga) som gjorde mig glad.
 
 
 
 
 
Vid 23-snåret rullade vi hem och somnade gott. 
 
Igår fyllde min mormor år. 
 
– Det känns som om gammelmormor fyller år 20 gånger om året? sa ett av barnen. 
 
Jag är benägen att hålla med. Vissa grejer känns som att de händer ofta. Mormors födelsedag är en av dem. Julafton är inte en av dem. Inte för att det inte är roligt att fira mormor, för det är det. Det är ett mycket trevligt tillfälle att träffa min moster och kusiner.
 
 
 
 
Vi käkade god mat och tårta. Tyvärr hann jag inte ta en bild av den senare innan den var massakrerad av ivriga tårtätare.
 
 
 
 
Sen gick min moster och mamma igenom alla gånger under vår barndom då vi tydligen tagit oss in billigare på olika nöjesparker och event. Familjebiljett stavas tydligen den säkraste lösningen. Någon gång låtsades de att alla vi fem kusiner var mosters barn (födda -82, -83, två stycken -85 och -88). En annan gång hade vi familjebiljett med två mammor och fem barn (som egentligen bara gällde för två barn). Och ytterligare någon gång var en av oss ungar insmugglad bakvägen. 
 
Helt rätt! 
 
Det låter som att vi har sparat mycket pengar under åren. 
 
 
 
 
 
Skönt med söndag!!

Kommentera gärna!
Anonym

Men det är ju fantastiskt med böcker att ge bort! Det måste finnas många spännande berättelser från honom redan! Hoppas du kopierar (?) de berättelser han ger bort. Så roligt att ha kvar.
Min första ”bok” är en klassiker. ”Mosse i vasen” skrev jag som 6-åring.

Svar: En bearbetning på en klassiker alltså? 😉 nä jag har inte kopierat just denna men finns många kvar som väl är 😊
Moa DeBruin

2019-10-13 ♥ 11:11:28
Linda

Så fin tårta. Den liknar min standarddesign på tårtor, haha ^^

2019-10-13 ♥ 19:12:15 » URL: http://lhsmaskiner.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback