Filminspelning

Igår hade vi filminspelning med jobbet. 
 
Vi spelade in dans och sång för barn. En figur stod framför kameran och gjorde rörelser och förmedlade energi. Vem kan ha gömt sig i dräkten för den figuren tro? Det kan ni fundera på............
 
 
 
 
 
Två barn var också med under inspelningen och de var sååå duktiga och tålmodiga. 
 
 
 
 
Barns energi kan dock lätt spreta så vi fick ta många fikapauser. Inte mig emot! Befinner man sig dansandes i en tjock dräkt kan det lätt bli svettigt. Inte för att jag vet något om det, dock. Jag gissar. 
 
 
 
 
 
Efter tre timmar var vi klara. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - jag älskar att jobba med mina kollegor Matilda och Christina! Vi är så samspelta. Allt bara flyter på och alla ger och tar lika mycket. Det är liksom en team-känsla man vill hålla hårt i. Sedan måste jag säga att Christina, som i slutet av dagen är vår uppdragsgivare, är så otroligt bjussig med uppmuntran och beröm. Det gör sitt till för den goda stämningen, om man säger så. 
 
 
 
 
 
Eeeeelskar mitt jobb. 

Kommentera gärna!
IA

Grattis till ett fint jobb. Det är ju så viktigt att känna som du med kollegor och stämning. Härligt att jobba med finingar som du har.

Gnesta Kalle tror jag var i dräkten :)

Svar: haha ja kanske var han?
Moa DeBruin

2019-10-03 ♥ 12:13:50

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback