Spiderchick

Jag och Magnus Uggla och tekoppen
Såg ni Så Mycket bättre i lördags? Jag relterade HÅRT till Magnus Uggla när han berättade om sin ljudkänslighet. Han inkvarterade sig i ett hus utanför huset för att slippa lyhördhet. Det hade jag också kunnat göra.
 
Sen följde min man upp det genom att snarka sönder hotellnatten. Herre vad han snarkade! Börjar det med ett ljud så ligger jag snart och lyssnar efter fler. Vi bodde 16 våningar upp men mina öron grävde sig ner våning för våning och till slut inbillade jag mig hur jag kunde höra sena incheckningar i receptionen. Till slut somnade jag men fick buffa till min man säkert en gång i timman. 
 
 
 
 
På morgonen drack jag min första kopp kaffe på närmare tre månader. 
 
 
 
 
Jag fick ju sluta med kaffe på grund av halsbränna och har varit rädd för att den ska komma tillbaka om jag börjar dricka kaffe igen, men det gjorde det inte. Så nu kanske jag dricker en köpp här eller där. Dock måste jag säga att morgnarna numera är rätt sköna när jag inte måste stappla upp och inhalera koffein för att överhuvudtaget bli människa. 
 
Numera kliver jag upp och känner mig rätt normal på en gång. Efter en stund kanske jag kokar mig en kopp te. Snart börjar jag väl föredra vaniljglass i bägare utan topping framför någon annan glass. MEN DÅ FÅR DET VÄL VARA SÅ!
Anonym

Vad skönt att höra för en som befinner sig i nån slags avgiftning just nu. Det är inte själva koffeinet jag saknar (mest), utan MYSFAKTORN i att brygga kaffe- doften, ljudet, det unniga i att hälla upp en köpp och njuta... Men a ja. Det ska väl bli bra ändå. Mvh föräldraledig magkatarrerska. 😁

Svar: ja det blir ju som en liten ritual. Just nu tycker jag att te-koppen funkar lika bra hehe
Moa DeBruin

pillris.blogg.se

Kunde också känna igen mig i Ugglas överkänslighet för ljud.
Jag får panik om det låter för mycket!

Kaffet.... otroligt vilka vanor man faktiskt kan bryta!

Marie Kilegård

Skulle behöva minska på kaffet här med men nu blev jag sugen på både glass, topping och kaffe😂 Det kanske kan bli en ny favorit😁 Allt i ett👍🏻/ Marie

Anna

Rekommenderar varmt specialgjutna hörselskydd, mitt liv har blivit helt annorlunda! Har fått dem genom jobbet pga min ljudöverkänslighet men man kan köpa privat med. Mina kommer från ett märke som heter Bellman & Symfon men det finns säkert andra. Det är en silikonpropp som är avgjuten efter ens öra och olika starka filter som man byter mellan beroende på hur bullrig miljö man är i. (Jag jobbar på kontor så det handlar inte om att arbetsmiljön är bullrig i sig utan att man som överkänslig tydligen har rätt till hjälpmedel).

Svar: Ska jag spana in! Tack!
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress