Lite smått och gott från eder ädla bloggarinna

LIte smått och gott från de senaste dagarna:
 
I fredags tänkte jag YOLO och bestämde mig för att gå till högskolans bibliotek och jobba. På vägen dit tänkte jag på min vän som just har börjat plugga. Undrar om hon är på skolan idag? Jag kanske ska ringa? tänkte jag. Men det behövde jag inte göra för den första personen jag mötte i bibblan var min vän. Sedan hade vi en otruuuuligt mysig eftermiddag med fika, jobb, plugg och snickelisnack. 
 
 
 
 
 
 
I fredags hade vi också min bror med familj på besök (plus övernattning). Jag skulle göra guacemole. Öppnade avokadosen...
 
 
 
 
 
 
Mysigt. 
 
Räddade det som räddas kunde och resultatet blev en vitlökskräm med touch of avokado.
 
 
 
 
 
 
Så här ser vår brevlåda ut. 
 
 
 
 
 
 
På den vita lappen har det en gång stått "ingen reklam tack". Den sista bokstaven syntes till innan sommaren någon gång. Trots det får vi ingen reklam?? ÄLSKAR att brevis och direktreklam med andra ord minns det bortskavda budskapet och respekterar vår önskan. 
 
Men bäst av allt just nu:
 
 
 
 
BACHELOR HAR BÖRJAT! 
 
Finns ingen dokusåpa jag tycker bättre om. Jag och min man matade tre avsnitt på raken igår. Fick flera gömma mig bakom en kudde-moments vilket bådar gott. Aaaah... *sträcker förnöjt på mig*
 
Det var det. 
 

Kommentera gärna!
Josefin

Mitt bästa tips/lifehack: köpa fryst, färdighackad avocado! Alltid perfekta. 😊 vår guacamoles avocadoinnnehåll har ökat med 700 procent sedan dess.

Svar: mycket bra tips!!
Moa DeBruin

2019-10-08 ♥ 12:41:25
Anonym

Kan vi snälla få dina Bachelor-analyser som förra året? 😍😍

Svar: haha ja!!
Moa DeBruin

2019-10-08 ♥ 17:33:54
Sanne

Ääääälskar bachelor!

Svar: Jag meeeeeed! :-)
Moa DeBruin

2019-10-08 ♥ 19:36:55 » URL: http://smajl.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback