Barnfri fredag

Igår hämtade vi mitt syskonbarn på förskolan. Sååååå mysigt att få göra det! 
 
Jag, sjuåringen och tioåringen stod som tre förväntansfulla hundar och viftade på svansarna i hallen till förskolan. Ettåringen verkade tycka att det var helt i sin ordning att vi plötsligt var där och skulle ta med honom hem. 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen blev jag och Spiderpapa barnfria huxflux? Sjuåringen skulle sova över hos sin kusin och tioåringen hos en kompis. Vi passade på att åka upp till berget (fritidsområdet) och gå en lång promenad. 
 
 
 
 
 
När vi motionerat klart var klockan halv sju och vi var svinhungriga så vi åkte förbi sushistället i stan. Vi upptäckte snabbt att vi inte var ensamma om att crejva ris och soja. 
 
 
 
 
 
40 minuter väntetid var det!
 
Vilket gav mig anledning att använda mig att andningsövningen som psykologen lärt mig samma morgon...
 
Till slut fick vi vår sushi. Jag beställer alltid vegetarisk eftersom jag inte pallar rå fisk. Mina favoriter är avokado och tofu. Jag trodde svinlänge att tofun var omelett och omeletten var tofu? Tofun känns mer stekt liksom, vilket ju en omelett är? A ja.
 
Igår fick jag, till min stora överraskning, en tofu med en avokdo under! Det har jag aldrig ätit tidigare? Snacka om dopad sushi. Självklart min nya favorit. 
 
 
 
 
 
Efter sushin la vi oss i soffan och hade film-tapas. Det vill säga vi kollade på massa trailers på iTunes store. Jag har svårt för film nu förtiden? 9 av 10 filmer är slöseri med tid. 
 
 
 
 
 
 
Efter en redig omgång film-tapas (som vi tydligen inte alls tycker är slöseri med tid) såg vi klart säsong 2 av Gåsmamman. Har ni sett den serien? Jag tycker mycket om skådisarna men handlingen har nästan blivit en parodi på sig själv. Det är så mycket eländigheter och nya fallgropar att det förvånar mig att någon av karaktärerna över huvudtaget står på benen? De är antagligen experter på att djupandas. 
 
A ja.
 
En trevlig fredagkväll.
 
 

Kommentera gärna!
Ida

Då måste du se Jag är ingen lättfärdig man på Netflix. 100% inte slöseri av din tid. Trust you me.

Svar: Det lät spännande 😏
Moa DeBruin

2019-09-14 ♥ 14:50:59
Anonym

Förlåt en orolig själ men vart tog syskonbarnet vägen?

Svar: Haha han blev lämnad hos sin mamma och pappa :)
Moa DeBruin

2019-09-16 ♥ 18:53:21

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback