En Regina-lista

Jag kopierade en lista från Regina. Obs bara frågorna. Inte svaren då´ra.

Dagens humör: Kom precis till jobbet. Gjorde mig en skål med fil och en kopp te. Its aaaaaall good. 

 

 

 

Vad ser du fram emot denna vecka: Att vi ska på kräftskiva på lördag - yey! Och på söndag ska vi ha släktkalas för en person i vår familj som fyller 10 ÅR! Han ser så mycket fram emot det och då ser JAG fram emot det. 

 

 

 

Vad ska du äta denna vecka: Stekt fläsk med löksås bland annat. Min man fick en supercrejving efter det så vi andra får väl gå hans smaklökar till mötes. Sedan har jag köpt hem spetskål som jag ska göra i ugn med sirapssås och hasselnötter. Har jag gett er receptet på det? SÅ gott!

Vad tänker du på: Just nu tänker jag en del på bokmässan som jag ser fram emot. Har läst på om alla seminarier och på ett mycket strategiskt vis skrivit upp allt jag vill se och lyssna till. Jorå. 

Veckans googling: Muserna. Vad är det liksom? Har nämligen en bok i skolan som heter "Det som muser viskat". Fick fram att muserna var grekiska gudinnor som beskyddade skapandet. Typ. Happ. Då vet vi det.

 

 

Annat som händer i veckan: Idag har jag en studiofotografering med jobbet och ett roligt möte efter det. Ikväll ett föräldramöte, imorgon ett annat föräldramöte. Ett antal fotbollsträningar ska hinnas med och läxor ska göras. Kommer antagligen hinna avverka hela säsong 1 av Gåsmamman också. 


Kommentera gärna!
Marias bokhylla

Åh, hoppas jag springer på dig på bokmässan. :D

Svar: då får du säga hej! :)
Moa DeBruin

2019-09-03 ♥ 08:41:14 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
Anonym

Spännande kurslitteratur!😃 Oftast hör en ju bara ”konstnärens musa”, tycker ”muser” lät lite lustigt när det var flera stycken haha. Också alltid trott att det menades en tjej som inspirerade konstnären bara men musa har alltså en lite annan betydelse. Älskar att detta är både en humorfylld och lite (för mig iaf haha) allmänbildande blogg!

Svar: Mynnar musa ur muser tror du? Tänkte inte den tanke men det kan ju mycket väl stämma :)
Moa DeBruin

2019-09-03 ♥ 11:46:59
Hanna Karlsson

Nu har jag lärt mig något nytt, visste inte heller det där med muser. Stekt fläsk med löksås är ju så gott! Äter det aldrig hemma, däremot på jobbet. :-)

Svar: ja det är faktiskt himla gott med redig husmanskost ibland :)
Moa DeBruin

2019-09-04 ♥ 08:58:24 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback