Fakta om mig

Här kommer lite oombedd fakta om mig. 

 

Beroende av:

Jag hade nog sagt socker för några år sedan men det äter jag inte varje dag längre. Hot om rotfyllning kan få även den mest sockerstinna att tappa lusten... Jag hade också kunnat säga kaffe men efter vårens extrema stresspåslag måste jag ligga lågt med kaffet för magens skull. Så... Inget?

 

Vem behöver du mest just nu:
Mig själv och mitt välmående. 

 

Vad tror folk om dig?
Öh? Kanske att jag är rolig hela tiden och aldrig blir arg? 

 

 

 
 

Stämmer det?
Nej. Jag är absolut en munter person men har inga problem att bli sur och tvär.

 

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är rolig.

 

Brukar du skratta för dig själv?
Japp. Jag älskar saker som får mig att efterskalvs-fnissa. Är inte det häftigt ändå? Att något har varit så roligt att man skrattar vid blotta tanken. 

 

Nästa mål i ditt liv:
Ge ut en bok? Måhända? Har jag nämnt den önskan för er? Inte? He. 

 

 

 
 

Hur svarar du i mobilen:
"Ah" om det är min man. "Hallå" om det är någon annan. "Heeeej älskling" om det är något av mina barn. 

 

Vem ringde dig senast?
Min man. Vi ringer varandra 2-3 gånger per arbetsdag. Ingen stalking eller så utan vi checkar av läget med varandra, liksom. 

 

Antal timmar sömn inatt:
Brukar snitta 7 timmar på vardag och 8-9 timmar på helg. 

 

Brukar du komma i tid:
ALLTID. Är ytterst, ytterst sällan sen. 

 

När mår du bra:
När jag slipper ha ångest och omger mig med min familj. 

 

 

 
 

Var du aktiv i skolan?
Ja det var jag. Egentligen i alla ämnen men i synnerhet i de jag tyckte var roliga. Jag hade exempelvis mer gärna kunnat skriva hela skoltidningen själv på gymnasiet. Om någon hade bett mig.

 

Favoritdryck på morgonen:
Kaffe!! Tyvärr har jag som sagt fått dra ner på det. Nu dricker jag te på morgonen vilket känns ungefär lika spännande som en klutt vaniljglass när alla andra äter marängswiss deluxe. Men men. 

 

Är du blyg?
Inte direkt nej. Men jag kan absolut vara tystlåten i sammanhang med människor som är mer pratsamma. Där känner jag inte jag måste gå in prat-duell. 

 

Sysslar du med någon idrott:
Men snälla? Nej. 

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Njaoooo... Alltså första gången jag såg min man så tänkte jag "gud så söt, honom ska jag ha". Men det var inte så att jag blev omedelbart kär. Det kom senare när jag lärde känna karl´n . 

 

Är du bortskämd?

Det beror på vad som menas? Alla vi i-länningar är ju bortskämda och priviligerade. Jag är dock inte bortskämd på sättet att folk gör saker för mig. Jag reder mig själv både privat och i jobb. Om en säger sååååå. 

 

Japp. 

 

Över och ut. 


Kommentera gärna!
Anonym

Har provat ditt tips om andning och avslappning flera gånger. Det hjälpte mig exempelvis att somna igår Så tack så mycket för att du delade med dig! ❤️

Svar: Åh så bra ☺️❤️
Moa DeBruin

2019-09-17 ♥ 15:34:25
birgitmaria

Rolig lista och roliga svar!

2019-09-17 ♥ 17:59:08 » URL: http://birgitmaria.blogg.se/
Anonym

Hej, testa cappuccino om du vill. Jag tål inte kaffe längre så jag kör med cappuccino. Tycket att det är bättre alternativ än te. 🌺

Svar: Är inte cappuccino också kaffe liksom? Eller är det mildare? Låter roligare helt klart!
Moa DeBruin

2019-09-17 ♥ 18:25:15
Anonym

Det här med att ringa sin partner på dagen verkar vara en grej som folk gör som jag inte fattar? Alltså vad säger ni till varandra 2-3 ggr som inte sägs innan/efter jobb? Haha alltså jag är inte kritisk jag bara genuint undrar? Ringer aldrig min sambo om det inte är ngt viktigt, småpratar liksom aldrig någonsin i telefon 🤷🏻‍♀️

Svar: Haha... ja alltså vi checkar mest läget liksom. Min man är på olika ställen varje dag i sitt jobb så trevligt att få veta vart han är och att han mår bra 😁 sen bollar vi lite hämtning av barn och så där. Vi jobbar fritt båda två och flexar lite där
Moa DeBruin

2019-09-17 ♥ 19:47:30
Anna Maja - Littermentärt

Här sitter jag och snaskar godis då sötsuget precis vann även fast det är tisdag. Tvivlar starkt på att ens tandläkaren hade lyckats skrämma mig bort från det. Fast å andra sidan har jag bara fått laga ett pyttehål en gång.. Så vet nog kanske inte hur hemskt det kan bli.

Svar: Jag har lagar typ VARENDA tand 🙈 usch usch usch inte roligt! Har uppenbarligen kass tänder
Moa DeBruin

2019-09-17 ♥ 19:53:01 » URL: http://littermentart.blogspot.com
Ulrica

Angående kaffet... Kanske information som du redan vet, men jag har märkt att väldigt många inte har koll på detta så jag skriver det ändå =) Om man har problem med magen när man dricker kaffe blir det oftast mycket bättre om man väljer ett mörkrostat kaffe. Många tror helt felaktigt att "starkare" kaffe är värre för magen, men mörkrostat kaffe har mindre syra och det är alltså bättre för magen. Dessutom ska man aldrig låta kaffet stå kvar i kaffebryggaren på plattan, bättre att hälla upp på termos direkt isf.
Så leta efter ett mörkrostat kaffe med låg syrlighet i. Ett tips är Zoegas Sidamo Ethiopia, fantastiskt gott!

Svar: Det ska jag kolla in! :) Tack för tips. Jag har haft halsbränna också och kände direkt att det blev bättre när jag slutade med kaffet. Man ska heller inte dricka kaffe när man har ångest (i alla fall inte för många koppar) enligt psykologen jag träffade så just nu håller jag mig från det oavsett. Men att aldrig mer dricka kaffe känns ju otroligt sorgligt. Ska sikta in mig på mörkrost i så fall
Moa DeBruin

2019-09-17 ♥ 22:30:57
Sandifighter

Skönt att veta att jag och maken inte är de enda som stalkar varandra 😂😂
En känner sig lite ensam om det i kompis gänget mitt 😬

2019-09-18 ♥ 01:22:01 » URL: http://sandifighter.se
Anna

Åh tack för kaffe-tipsen anonym 4! Ska prova detta. Är lika gammal som dig spiderchick och blir ofta förvånad över hur lika vi är i stort och smått.
Däremot tror jag på kärlek vid första ögonkastet även om det för min del växte fram under en längre tid :)

Svar: 😄👍
Moa DeBruin

2019-09-19 ♥ 16:36:44

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback