Gullisar!!

Ursäkta men huuuuur gulliga, snälla och peppande ÄR ni inte??
 
Efter lördagens inlägg är jag totalt kärleksbombad både här på bloggen och på Instagram. TACK för alla gratulationer och hejjarop! Om bokkontrakt kändes roligt innan så kan jag meddela att det känns ännu roligare efter att ha fått dela nyheten med er. 
 
Någon skrev att det känns som när jag berättade att jag var gravid och ja, det kan man ju typ säga att jag är också? Gravid med en bok. BF hösten 2020. 
 
 
 
 
 
Faktum är att jag hörde ifrån förlaget redan innan sommaren. Då var det en vinkning om att de gillade manuset men att inget kunde bestämmas just då. Fler behövde läsa innan ett beslut och vi skulle höras efter semestern. För första gången någonsin ville jag att ledigheten skulle gå FORT. Hehe. Jag vågade inte hoppas på för mycket men bara att få mailet gladde mig oerhört. Min gullis till man köpte hem bubbel och allt. Man ska fira det lilla och så vidare. 
 
Sedan kom det ett definitivt svar i slutet av augusti. Jag satt på kontoret när jag öppnade mailet och min puls har aldrig skenat iväg så fort som när jag förstod att det var positivt. 
 
Matilda som satt mitt emot mig blev alldeles rädd och trodde att något hemskt hade hänt när jag slog handen för munnen (typ nåt sånt här). Men nej - TVÄRT OM!! Sen fick Matilda läsa svaret och försäkra mig om att min hjärna inte hade spelat mig ett spratt, det stod faktiskt JA.
 
Sen fick jag ett avtal på posten. Knappt ens då vågade jag tro att det var sant. Men nu träffade jag som sagt mina kontakter på bokmässan och jag fick bekräftat för mig själv att det är på riktigt. 
 
Under hösten ska jag göra vissa justeringar i manuset. Under våren är det textredigering som gäller. Det ska bli ett omslag och en baksidestext. Sen är det som sagt hösten 2020 som gäller. 
 
Wiiiihoooo!! 
 

Kommentera gärna!
Emma

Jag är gravid med vårt första barn, så det dröjer ju 9 år till innan hen är i rätt ålder för din bok. Men ska ändå köpa den när den kommer ut, jag ser verkligen fram emot att läsa den!

Svar: Vad roligt! Tack! Grattis till bebis ☺️🙌🏼
Moa DeBruin

2019-09-30 ♥ 14:23:42
Anna Maja - Littermentärt

Fortfarande så glad för din skull! Och försiktigt hoppfull för min egen del då jag någon gång hade velat försöka mig på att skriva en bok. Fast att den skulle bli utgiven känns osannolikt, men man vet ju aldrig.

Svar: Du vet aldrig om du aldrig har försökt ☺️ kör hårt!
Moa DeBruin

2019-09-30 ♥ 16:00:25 » URL: http://littermentart.blogspot.com
Anonym

Wow vad kul😍stort grattis!!

2019-09-30 ♥ 17:46:41
IA

Japp ett alster - som ett barn till kan man säga.

2019-09-30 ♥ 21:41:04
Anna

Normalt att bli choked up och teary av detta inlägg? Så himla roligt för dig. Stort grattis igen!

Svar: haha helt normalt och sunt tycker jag! :)
Moa DeBruin

2019-10-01 ♥ 07:19:17

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback