Julkänsla och tidiga träningar

Igår ordnade barnens fotbollsförening roligheter kring fotbollsplanen. Det var hästridning, lotteri, hoppborg och sådant där ni vet. Även försäljning av hembakade kakor vilket jag bidrog till med chokladsnittar. Sen köpte jag med mig kärleksmums och smördegskakor hem. Tog en för teamet, så att säga. 
 
Sjuåringen och hans kusin testade att rida. 
 
 
 
 
Sen vann de högsta vinsten på lotteri nämligen eeeeeeen... ALADDINASK! Tjoho! Hej 24 december den 14 september. 
 
 
 
 
På eftermiddagen gick vi ner till min bror och Hanna. Hockeysäsongen har nämligen dragit igång.
 
 
 
 
Jajjimen. Nu vet ni vad som kommer rulla på vår tv i ett halvår eller mer... 
 
Färjestad spelade sin första match och halva släkten satt bänkande. Vi tog fram snacks och ettåringen fick testa att dippa grönsaker för första gången i livet. Oj som det dippades! Dubbel-dippen har fått sitt ansikte, om man säger så. 
 
 
 
 
Nu är sjuåringen och hans ömma fader iväg på höstens första ishockeyträning. Klockan 09 varje söndag är det som gäller. NOLL NIO. Nolla nia nolla nolla in på lodrätt rad. Herregud. Vi får se hur det går helt ärligt. Jag tänker inte ägna söndag morgon åt att tjata och stressa iväg ett morgontrött barn. Det har vi nog av på veckorna. Så denna tidiga morgonträning kommer vi endast ägna oss åt så länge barnet går upp frivilligt och är peppad.
 
Eh. Ja. Möjligt att jag pratar med mig själv högt nu. 
 
Över och ut. 
 
 

Kommentera gärna!
Hanna Karlsson

Oj, det var en tidig träningstid. Vet inte om jag fått iväg mina barn så tidigt. Aladdinask i september känns ju lite tidigt förstås....

Svar: nä vi får se hur det går att komma iväg såg tidigt...
Moa DeBruin

2019-09-16 ♥ 05:50:15 » URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Sandra R

Lägger folk fortfarande Alladin-askar som vinst? Det är ju lite som en tub räkost...
Tidiga träningar hade dottern i innebandyn förra året. Klockan 9 varje lördag. Hon valde först att inte vara med, just på grund av tiden. Men sen ändrade hon sig och det gick rätt bra, även om jag förespråkar sovmorgon på helgen. Nu kör innebandyn igång igen, med mycket bättre träningstid. 19-20 på onsdagar, jippi!

Svar: Jag tröstar mig med att våra kompisar hade innebandyträning kl 08 (!!) söndag morgon i våras, då är ju kl 09 liiiite sovmorgon. Men mja. Vi får se. Det får som sagt vara pepp från barnets sida om detta ska ske :)
Moa DeBruin

2019-09-16 ♥ 08:47:17

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback