Kräftskiva 2019

Igår var vi hos våra kompisar på kräftskiva vilket är en tradition. Mycket trevligt! Hur värdparet hinner fixa världens buffé (och vägra hjälp med den) samt trevlig stämning (den får de hjälp med) samtidigt som de har tre barn under sex år är för mig en gåta?? Men men. 
 
 
 
 
 
Jag var på ett helt otroligt kräfthumör igår! Jag hade så mycket KRAFT för kräftor och jag skalade och sörplade och bet och knäckte klor i en rasande fart.
 
 
 
 
Så himla rimligt att kunna lägga chips med löjromsdip på tallriken. Mmm... Min kropp kanske crejvade salt igår, inser jag nu?
 
Sjuåringen läste bok för tvååringen. Han älskar att läsa och läser för mig eller Spiderpapa varje kväll. Omvända roller nu. 
 
 
 
 
 
Våra barn har blivit så stora och så många! En mindre by av små människor har vi skapat.
 
 
 
 
 
Jag hittade ett läppstift som passade till min skjorta.
 
 
 
 
Sen åt vi glass och jag smakade den godaste glassorten någonsin!! 
 
 
 
 
 
 
Mintkola!
 
Den som smakar som ACO-kolan med brunt papper. Ni måste testa. 
 
Sen satt vi och pratade bilar, franska språket (äta gelé me treské i veboá är den enda meningen jag kan säga på franska), roliga sketcher, brutna armar, semesterresor unt so weiter medan barnen somnade i olika soffor och saccosäckar en efter en. 
 
Idag hade jag den dåliga smaken att vakna redan klockan halv sju. Min kropp har helt halkat ur sommarens härliga sovmorgnar och är inrattad på vardag. 
 
A ja. Nu ska vi förbereda släktkalas för blivande 10-åring. 

Kommentera gärna!
Anonym

Vad kul, den enda franska meningen jag har lärt mig är lite annorlunda - den går: äta GRÖT me treské i veboá. Dialektala skillnader i ”franskan”? 😂

Svar: haha! verkar så ja ;)
Moa DeBruin

2019-09-08 ♥ 21:14:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback