Matfestival 2019

I helgen gick Skövdes årliga matfestival av stapeln. Det är lite olika från år till år om vi går på festivalen eller inte. Ofta händerna andra grejer just den här helgen så som möhippor eller tjejmilar
 
Men i år hade vi inget annat för oss och dessutom fick festivalen besök av sjuåringens stora idol - THEOZ! Hans låtar går varma här hemma och ja, det kan hända att även jag kan alla låtar utantill. Alltså verkligen ALLA. Ordagrant.  
 
 
 
 
 
 
Jag hjälpte till så att även det kortaste lilla fan:et kunde se. 
 
 
 
 
Piff och piff eller gullis och gullis som jag kallar dem var som vanligt oskiljaktiga. Kusinerna alltså.
 
 
 
 
Undrar om de kommer göra matfestivalen ihop även om 10 år? 
 
Just i detta nu har vi världens mest lugna söndagmorgon. Det spöregnar och åskar ute och vi har tänt ljusslingor och DET ÄR SÅ HIMLA MYSIGT. 
 
 
 
 
 
Jag vaknade till redan vi 5-snåret av att regnet smattrade mot rutan. Ursäkta men finns det något mysigare än att somna om till ljudet av väta från himlen?
 
För min del får det gärna regna hela dagen. 
 

Kommentera gärna!
Marias bokhylla

Älskar vanligtvis åskoväder. Tills idag, när blixten slog ner i grannens hus. Herre i helvete vad skraj jag blev när det lös upp, smällde till och sen så poff i hela huset. Tack och lov klarade sig det mesta av våra grejer, men yikes, vad morsk jag inte var. Tvillingarna då? Jo, tackar som frågar, de sov sig igenom alltihop i uterummet. 😂

Svar: oj då! hoppas det gick bra med grannen också! strongt och sova sig igenom det ;)
Moa DeBruin

2019-09-01 ♥ 21:58:17 » URL: http://mariasbokhylla.wordpress.com
IA

Här är en till som vaknar till..ÅHH vilken fin utsikt. Jag har också en fin utsikt från köksfönstret, fast man ser inte like långt för det är skog så nära, fast en del bebyggelse också, inte helt fel det heller.

Men så himla fint med hustaken och de bulliga träden och horisonten. Där kan väl författar-stämning infinna sig kanske? Jag bor i storstad men skulle jag bo i en småstad skulle jag vilja ha det just så där.

Svar: ja vi har en grym utsikt! Sedan vi flyttade till huset har vi upplevt årstiderna på första parkett, om man säger så :)
Moa DeBruin

2019-09-02 ♥ 05:48:58
Ida

Min man och jag väcker varandra om det regnar ute enkom för att det är så sjukt mysigt. 😅

Svar: haha så gulligt :)
Moa DeBruin

2019-09-02 ♥ 18:09:28
Maja

Jag såg dig på matfestivalen och höll på att vråla hallå över halva torget. Tills jag kom på att just det, du har ju ingen aning om vem jag är 😅

Svar: haha <3
Moa DeBruin

2019-09-02 ♥ 19:52:22

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback