Solig lördag med odödliga sagor

Nä men här sitter väl jag och chillar på balkongen.
 
 
 
 
 
Hej hej världens skönaste och soligaste lördag! 
 
 
 
 
Just nu läser jag Den odödliga sagan - om hur och varför vi berättar historier. Tips till alla med sug efter det dramaturgiska. 
 
 
 
 
 
Kuriosa: Jag blev tipsad om boken i podden Mellan raderna. Jag ba - wow den låter jätteintressant! Varför har jag inte hört talas om den innan? Jag klickade hem boken på dirren. Den landade i brevlådan, jag började läsa och... Hm... Det kändes bekant på något vis? Väldigt bekant faktiskt. Det var då jag insåg att jag redan har läst boken, i våras, fast på engelska och då har den annan titel. 
 
Bli ej förvånade kära vänner! Det är så typiskt mig att inte kontrollera detaljer. Det är ju även jag som för några år sedan kastade mig ner på stan för att handla höstytterkläder till äldsta barnet. Det blev jättefina kläder och dom passade honom superbra men efter en dag eller så insåg jag att jag hade köpt exakt samma storlekar som han hade hösten innan. Jag hade med andra ord inte behövt köpa ett enda nytt plagg om jag bara hade tagit mig några sekunder att studera detaljerna. 
 
A ja, sån är jag. Vad gäller boken så är det faktiskt en annan grej att läsa på svenska så jag läser den igen.
 
 

Kommentera gärna!
Anonym

Jag glömmer böcker/titlar/innehåll så jag läser om 😂 iiiiinga problem . Jag kan inte komma ihåg alla böcker/handlingar som jag har läst😂 Jag är ju 43år = mååånga böcker

Svar: den här läste jag ändå i våras?? men nä, inget minne av det tydligen ;) Ja det är fasen lätt att glömma allt man läst!
Moa DeBruin

2019-09-21 ♥ 15:53:54
Anonym

Visst var det väl även du som lyckades med konststycket att köpa din ena sons keps 2 gånger?

Svar: haha JA!! det var jag
Moa DeBruin

2019-09-21 ♥ 18:36:08
Belle

vad kul att du delar med dig, det blir lite tokigt ibland! =) . Man rusar fram och glömmer att kolla upp i förväg men jag tänker att det har lite att göra med all information som finns runt oss och att man är engagerad i olika saker.
jag skriver om olika positiv saker på min blogg, www.spriddetgoda.se

2019-09-22 ♥ 11:23:34 » URL: http://www.spriddetgoda.se
Sabina

Kan verkligen rekommendera att bli medlem på boktipset :P har varit medlem sedan 2009, annars skulle man ju läsa om böcker hela tiden, haha. Men där kan man betygsätta alla också är det bara att söka på titeln sen ifall man inte minns om man läst en bok :D

Svar: aha, kul grej! :)
Moa DeBruin

2019-09-22 ♥ 11:34:53 » URL: http://lesthi.blogspot.se
Joakim

Trevligt, trevligt visst var det en fin helg.. särskilt i solen, 😊..

2019-09-23 ♥ 00:13:17 » URL: http://joakimramqvisthallin.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback