Spiderchick

Ansökningar ivägswishade
Ja-happ.
 
Då har jag skickat in en hyyyyyfsat omfattande ansökan till en manusskrivarutbildning i höst. Det skulle med ett antaaaaaal bilagor kan jag tala om. Med betyg och arbetsprov och personligt brev och diverse. Ni vet när man suttit med något ett bra tag, skrivit och slipat och läst igenom och kontrollerat tusen gånger, och till slut känner man bara nä nu struntar jag i hur det här ser ut NU SKICKAR JAG BARA IN SKITEN!!
 
Ladda upp.
Blunda.
Skicka.
 
Pjuh.
 
Sen har jag sökt svenska och litteraturvetenskap och ämneslärare och grundlärare och en film-manusutbildning.
 
Med andra ord har jag swishat ut lite olika möjligheter i universum, eller ja in på antagning.se, så får jag se vart det landar. Oavsett är planen att fortsätta mina jobbuppdrag vid sidan av.
 
Sedan har jag ju faktiskt en bok som släpps i höst. Tjohooo! Jag hoppas såklart att ni vill köpa boken! Skrev jag det där i singularis? Jag hoppas att ni vill köpa BÖCKER! Man kan aldrig få för många ex av en och samma bok! Känt, girigt ordspråk. Och sen blir jag jätterik och träffar en yngre pojkvän som är personlig tränare och vi bor i en lägenhet i Stockholm innerstad och min bästa vän är en självhjälpscoach och ... Nä. Nu blev jag visst Camilla Läckberg.
 
Eh.
 
Stryk det. Jag fortsätter vara mig. Med några olika möjliga vägar till hösten. 
 
We shall see. 
 
 
 
 
Elin E

Har också suttit och svettats över detta de senaste dagarna! Idag gick ansökningarna in till manuskursen på Österlens folkhögskola och till Jakobsbergs folkhögskola. Plus att jag också sökt ett antal kurser på universitetet, bland annat Litteraturvetenskap med inriktning Kreativt skrivande. Jag har ett fast jobb som jag pluggat i x-antal år för att få, men skrivandet är ju passionen som jag vill satsa på! Ska snart skicka iväg första bokmanuset till förlag, räknar kallt med refuseringar, men jag ser nästan fram emot det - då är jag i alla fall ännu ett steg närmre drömmen :)

Kommer definitivt köpa din bok i höst, ska läsas för barnen vare sig de vill det eller inte, hehe!

Svar: Åh vad roligt Elin! Hoppas du kommer in på de utbildningar du önskar. Och vad roligt med bokmanuset! Vet du - att bara ha ett färdigt manus att skicka iväg är grymt drivet och bra. Rätt inställning angående ett eventuellt nej men jag håller såklart mina tummar att det blir JA!
Spiderchick

Anonym

Skulle välja en smile men kan inte bestämma mig för vilken så dom kommer här boken 😍 Läckberg😂

Svar: Hehe 😘
Spiderchick

Anonym

Jag ser fram emot att köpa din bok!
Hälsningar mellanstadieläraren 🙂

Svar: Jaaaa ☺️👏🏻😘
Spiderchick

J

Kommer självklart köpa din bok! :) Jag har ett par frågor om ditt bokmanus:
1. Hur lång tid tog det innan du fick svar från förlaget efter att du skickat in manuset?
2. Föreslog de många ändringar som du var "tvungen" att göra innan utgivning?

Svar: Det brukar stå på respektive förlags web hur lång tid ett svar tar :) 2-3 månader typ. Fick några mindre ändringar att skriva om. Inget stort dock. Men då hade jag bearbetat mitt manus i min utbildning under ett halvår. Med kurskamrater och verksamma författares input på texten. Det hjälpte såklart :)
Spiderchick

Sara

Åh vad kul. Det är ju så himla spännande när man väl skickat iväg ansökningar och väntar på svar :) Hoppas du kommer in på det du vill!

Svar: ja visst är det spännande! :) Vi får se vad det blir i pluggväg
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress