Spiderchick

Favoritflingor
Jag och tioåringen har hittat nya favoritflingor med jordgubb och youghurt-bitar.
 
 
 
 
 
 
Tioåringen äter flingorna med fil och jag äter med mjölk. Mycket gott! För mig som inte är en frukostperson är det perfekt att snabbt och enkelt rassla upp lite flingor i en skål.
 
Det roliga är dock att jag och tioåringen har kommit på varandra med att pilla till oss extra av det goda, det vill säga jordgubbs och yoghurt-plopparna. Får man ens göra så?? 
 
Egentligen inte va?
 
Visst finns det någon slags oskriven regel kring att man häller flingor ur paketet utan att manipulera innehållet? Uthälld flinga ligger, så att säga. Antingen har man tur och får mycket av det goda, eller så får man helt enkelt hoppas på bättre lycka nästa gång. 
 
Vad gäller mig och tioåringen har vi dock insett att han föredrar jordgubbsbitarna och jag föredrar yoghurtbitarna och vi har där med gett varandra dispens att rafsa åt oss extra av det. 
 
Det hela får mig för övrigt att dra mig till minnes ett lösvikts-te som vi hade hemma när jag var barn. Det innehöll, förutom teblad, även bitar av torkad frukt. Det var så sött och gott att jag i rask takt länsade tepåsen på fruktbitar och där med avlägsnade 90% av aromen. INTE OK! Men rimligt i stunden. 
Anna Maja - Littermentärt

Min erfarenhet är att ta mer av det goda är en bra idé i stunden. Inte lika roligt sedan när de sista portionerna ska ätas upp och frukten eller dylikt lyser med sin frånvaro efter som ration blivit förstörd.. haha.

Svar: Nä precis, så är det ju 😆
Spiderchick

Anonym

De borde sälja yoghurtbitarna i lösvikt så man kan hälla på efter behag!

Svar: Haha ja!
Spiderchick

Hemma Hos Felicia

åh, så länge sedan jag hade flingor hemma! Tror jag måste köpa det nu när jag ska handla!

Svar: Gör’t! 😊
Spiderchick

Anonym

Haha! Jag läste "lösviktsgodis" och "godispåsen" och såg ut som ett komplett frågetecken. Teblad??? Torkad frukt? Vad i helskotta köper du för godis tänkte jag 🙈

Svar: Haha 😆
Spiderchick

Kikki Sandström

Härlig inställning till "rafsandet" 😉 och var och en av er sitter nöjd!

Anonym

Liknande flingor fanns när jag var 7-8 år. Jag älskade yoghurtbitarna och plockade ut dem i smyg som mellanmål typ, så när resten av familjen skulle ha av dessa goda flingor blev det lite snopet hehe🙈

Svar: Men du var nöjd? 😉
Spiderchick

IA

Så länge var och en får sitt de gillar..Jag har haft tur med att få överdelen på frallan medan de jag ätit frukost med vill ha underdelen. Är man bara synkade så..

Anonym

Uthälld flinga ligger!😀

Svar: 😁😁
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress