Spiderchick

Helg och inställd resa
Helgen har bestått av lite allmänt plock. 
 
I fredags var vi hos några kompisar. Satt på deras altan, drack bubbel, åt hamburgare och flabbade.
 
 
 
 
På lördagen lagade vi pasta agioli som innehåller åtta vitlökar (!!). 
 
 
 
 
Min man har köpt en mandolin som vi skivade vitlöken på och han passade även på att skiva inte bara en utan TRE av sina fingertoppar. Jag visar ingen bild på det. Pastan blev god.
 
Jag har varit ute och promenerat en del. Här är min favoritvy på promenaden:
 
 
 
 
Jag vet inte men jag tänker på Irland varje gång jag går här? Jag har inte ens varit på Irland men det är ändå något med vidden som uppenbarar sig mellan träden som gör att jag får irländska landsbyggdsvibbar??
 
Förresten skulle jag ha åkt till Skottland nu i maj. Till Edinburg närmare bestämt. Jag såg nästan mest fram emot att sitta och skriva på det fik där JK Rowling suttit och skapat Harry Potter över en kopp kaffe. Jo jag vet. Oteeeroligt lökigt. MEN MEN.
 
Bara för att jag skrev det här nu fastnade jag i en googling på JK Rowlings barn?? Hon har tydligen tre barn. Det hade jag ingen aning om. 
 
Och nu fick jag ett jobb-sms från Matilda som ba: Jag har fixat det här och det här och mailat det här och det här. Och jag ba: Visste du att JK Rowling har en dotter som heter Jessica som är född i Portugal??
 
Eh. Ja. 
 
Det var 20 minuters utsvävning på google som jag aldrig får tillbaka. 
 
Det blir ingen resa till Skottland. Som ni kanske förstår. 
 
gabriella

Men alltså det ser verkligen ut som Irland😍 Mvh/ bott på ön i fem år.

PS. Älskar, älskar, älskar din blogg. Du är fantastisk!

Svar: är det så?? TACK för fina ord :)
Spiderchick

Ellinor

Irland är fint! Min sambo är därifrån (dessutom från landsbygden). Det finns dock knappt några träd där, men istället en sjuhelsikes massa stenmurar. Kan nog tycka att din promenad är lite mysigare än Irländska landsbygden.

Svar: stenmurar alltså?? hehe. skulle gärna komma till Irland! Och Skottland.
Spiderchick

Anonym

Skottland är mitt DRÖMRESEMÅL! Älskar serien Outlander så är därför. Jobbar i ett projekt (började idag) och vi skulle åkt till Glasgow på studiebesök, men det blir ju inte av! Bajs 💩

Svar: Bajs bajs! Vi får hoppas på 2021 :)
Spiderchick

Angelica

Jag bor också på Irland sen 7 år och det är rätt likt förutom att Irland inte har sådär mycket slog he he. Kom och se! Det är otroligt vackert här (jag vill också åka till skottland! Hoppas er resa blir av senare!)

Svar: Vill gärna åka till Irland! Också :)
Spiderchick

Ellinor

Har ett frågetecken kring den pastans som måste rätas ut! Åtta hela vitlökar eller åtta klyftor? Blev lite överväldigad av mängden vitlök i en pastarätt innan jag insåg att det kanske var klyftor du menade. Eller så är det så mycket vitlök? men känns också sjukt orimligt? MÅSTE VETA

Svar: Klyftor! 😆
Spiderchick

Kikki Sandström

Det där med mycket vitlök känner jag så väl igen. Mums!

Svar: Väldigt gott 😋
Spiderchick

Sanna

Jag reagerade också på åtta vitlökar. ”Åh herregud vad många vitlökar...måste ha blivit riktigt starkt!” och sen försökte jag minnas om jag överhuvudtaget nånsin ens använt ens EN hel vitlök i en maträtt? Tror inte det... Skönt att du klarade ut det för mig :)

Svar: Haha sorry för otydlig! Hade blivit vääääldigt starkt och säkert offrat ännu fler fingertoppar!!
Spiderchick

farmor

Min man och jag hade ätit en rätt med "skapligt" mycket vitlök kvällen innan vi uppsökte en affär och då ställde oss i en kassakö. Efter en kort stund valde paret framför oss att byta kö samtidigt som de högljutt yttrade:- Det var då för jä-ligt vad det stinker! Viss uppmärksamhet får man tåla...

Svar: Haha 😂
Spiderchick

Johanna Grahn

AH fantomsmärtor i mina fingertoppar när jag läste om din stackars man fingrar haha

http://johannagrahn.se

Svar: Ja, synd om honom faktiskt, stackarn
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress