Spiderchick

Nya vägar
Men kära hjärtanes (försöket variera "men snälla nån" om ni undrar)!
 
Efter snart 6 år i samma bostadsområde har jag testat på en ny promenadväg!
 
Natur har vi nära till från vårt hus och jag har två olika rundor jag brukar varva med. Men för någon vecka sedan gick jag en helt ny runda. Jo jag förstår att ni skakar ner i strumplästen nu och undrar om det verkligen är sant? Jo det ÄR sant!
 
Jag har hört talas om denna runda av andra personer i området men kruxet är att rundan går en bit genom en kohage och jag är rädd för kor. Därför har jag inte tänkt tanken att rundan är för mig. Men just nu är hagen tom så jag testade och ... VANN! Jag vann en fantastisk runda i naturen. 
 
Nu låter jag måhända överdriven - men jag blev liksom helt hänförd?
 
Vi snackar porlande bäckar, mossbeklädda trädstammar och mjuka stigar. Idag accompanjerades jag av fågelkvitter och det milda vindsuset i trädkronorna.
 
 
 
 
Jag tog rundan två varv för jag kom in i så bra tänk. Det måste man ju älska? När man hamnar så bra i sina tankebanor att man blir besviken när promenaden är slut och bara måste gå lite till.
 
 
 
 
 
Jag har alltså haft jordklotets mysigaste promenadrunda bara några raska steg och ett antal nötkreatur bort i flera år utan att veta om det. 
 
Kommer bli lite jobbigt när kossorna släpps ut i sin hage men det får (hoppas) jag överleva helt enkelt. 
 
Anonym

Tack för att du fortsätter skriva positivt i tider som dessa. Ligger hemma sjuk (högst oklart om det bara är en vanlig förkylning?) Och uppskattar dina inlägg enormt! Så, du gör minsann också något viktigt 😊🐣😊

Svar: tack snälla vad jag blir! Krya krya krya på dig! :) <3
Spiderchick

Sara

Jag älskar sådana promenader! Det låter/ser ut som en jättemysig runda 😍 Jag har själv än väldigt fin promenad vid havet, men kan sakna sån natur som du har ibland.

Svar: Havet är inte fy skam! Det ser vi inte skymten av här. Men ja, naturen är bra fin den också :)
Spiderchick

Ann-Charlotte

Skönt att höra att vi är fler. Jag går förbi en skog varje gång jag går till mitt kontor men har aldrig gått in. Förrän i fredags. Hur mysig skog som helst där sexåring lekte på stenar och i kojor. Skrev jag att jag har bott här i 13 år...

Svar: haha ... ja då slår du mig! ;)
Spiderchick

Anonym

Hur brukar du vara klädd när du är ute och går? Byter du om till träningskläder eller går du i dina "vanliga" kläder?

Svar: Byter om oftast mest för att det är skönare.
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress