Spiderchick

Pang-fredag
Lägg ett lite ägg vilket pang-eftermiddag jag hade igår! 
 
Barnen var ute och cyklade och lekte i flera timmar. Min man var hos en grannkompis och tog en öl (unnar jag karl´n). Jag satt ute i solen och drack kaffe och läste tidning, läste bok och skrev. Älskar att alternera lite mellan allt. 
 
 
 
 
Jag har gått från att vara helt corona-tom i skallen till att ha så roligt i mitt skrivande! Jag har kommit igång med ett nytt bokmanus som också är ett projekt i min kurs. Jag känner pirret över att ha kommit på en rolig idé med roliga karaktärer (enligt mig själv då) (he). Men jag älskar när jag kommer till en punkt då jag njuter av att skriva och idéerna ploppar upp utan att jag ens måste be om det. Skrivflow kallas det visst? 
 
Jag kan för övrigt starkt rekommendera Sara Molins Som en öppen bok. Ibland trillar man över böcker som tickar alla boxar och för mig gör den här det. 
 
 
 
 
Språkstilen är viktig i en bok tycker jag. Gillar jag språket kan boken egentligen handla om vad som helst, jag läser! Det får gärna vara finurligt, smart eller liksom ... Ja. Något eget? Inte bara något i mängden.
 
När hela familjen var samlad hemma igen blev det middag. Kyckling med klyftpotatis och kantarellsås. Hemligheten med en riktig god kantarellsås är dill! Så gott.
 
 
 
 
Sen hade vi fredagsmys och såg Bäst i test som hela familjen skrattar högt åt. 
 
 
 
 
Pang-fredag i slutet av april noterad.
sandra ledin

Vilken mysig dag. En riktig vårdag för att vara exakt.

Den boken har jag inte hört om tidigare. Tackar för bok tipset!

Härligt att skrivandet rullar på. Hoppas att du bjuder på ett läs prov när den är klar ;)

Ha en fin helg!!!

Svar: Detsamma! :)
Spiderchick

Louise

Har du läst Peter Pohl? Tycker han har bästa språket

Svar: Jasså? Nä honom har jag aldrig läst :)
Spiderchick

Marie

Vi skrattar också åt Bäst i test! Vi väljer vilken person "vi är" också. Jag brukar vara Ankan!

Peter Pohl (som Louise skrev ovan) läste jag för jättelänge sedan men minns "janne min vän" som en fantastisk bok! Även "Jag saknar dig, jag saknar dig" (som jag har för mig att den hette)
Minns dem som ungdomsböcker.

Svar: Alltså varenda litteraturbok vi läser i skolan nämner Janne min vän så känner helt klart att jag borde läsa!
Spiderchick

Anna Maja - Littermentärt

Såg Louises kommetntar tar här ovan och måste bara skriva: LÄSA PETER POHL! Fantastiska ungdomsböcker. Underbart språk. Jag skrev min c-uppsats om "Janne, min vän" som nog är min favoritbok av honom. Även om de många av de andra kommer tätt därefter.

Svar: Kul! Ska spana in Peter Pohl och speciellt Janne min vän :)
Spiderchick

Joakim Ramqvist Hallin

Mmm, vad mysigt, gott och trevligt det ser ut.. "What a Friday?" 👍. Själv mkt arb i skrivande Corona-tid på sjh men hann m ngr pt kunder också i v, kör här utomhus nu m klienterna, måste ju vara en god förebild, förstår ej att de fortf kör spinning och annnan gr tr på mitt gym, 🤔.. Lycka till m skrivandet, manus som bok.. 🤗🙏😉..

Svar: tack, lycka till själv med allt :)
Spiderchick

Pernilla Andersson

Såna dagar är så härliga då allt bara flyter på.🌞🌞

Svar: ja det är härligt! :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress