Spiderchick

Tack för input
Tack för input kring mitt slirande i vägrenen! Mentalt alltså. 
 
Nu har jag mailat 5 (!) olika studievägledare, sökt 5 utbildningar och 3 kurser. Beställt hem betyg med underskrift från 3 olika ställen och rafsat i vårt förråd efter olika typer av intyg. 
 
Som sagt, hela den här Corona-skiten har fått mig att fundera över vad som är viktigt.
 
Sen är jag nog en person som alltid funderar över vad jag vill? Det känns som att var tredje inlägg jag skriver på den här bloggen handlar om att jag har ångest / är i vägskäl / är pepp för något / inte vet vad jag vill / har dragit igång ett nytt projekt. Det finns ju så mycket roligt man kan göra! Så mycket nytt man kan lära sig! Jag vill liksom hinna med allt samtidigt som jag vill ta rimliga och ansvarsfulla beslut. 
 
Ja ja. Vi får se hur det ser ut till hösten. 
 
Det är för övrigt lite roligt när jag kollar igenom mina betyg på antagning.se för det är SÅ tydligt vad jag tycker är roligt. I alla skrivämnen jag har pluggat, både under gymnasiet och eftergymnasialt, har jag fått högsta betyg. 
 
Exempel: 
 
 
 
Sen har jag läst inköp, marknadsföring och annat och det har jag inte lika höga betyg i. I matte är jag inte ens godkänd. Men det man brinner för är man ju oftast också bra på. Man är bra på det för att man antagligen ägnar sig mycket åt det och där med övar. 
 
Sen är högsta betyg inte viktigt. Det viktiga när man pluggar är att man utvecklas och lär sig något. Det är mest roligt att det på papper blir så tydligt vad jag tycker är kul. Jag har ju alltid älskat att skriva, ända sedan jag var liten. Jag var väl typ 8 år när jag började fylla A4-block efter A4-block med berättelser. Jag tror att jag har sparat dem någonstans? Vi snackar alltså flera papperskassar fulla med block. 
 
För övrigt så får jag frågan minst en gång i veckan vad skrivkursen heter som jag pluggar och det är den här. Skriva barnlitteratur, på distans. Jag går kurs nummer 2 nu och kan varmt rekommendera. Går kursen att plugga samtidigt som man jobbar undrar många och ja, det tycker jag att man kan. Är det några träffar? Ja, tre stycken i kurs nr 1. För mig var det så i alla fall. Har skrivit mer om en av träffarna här.
 
 
 
Skrivträff på Astrid Lindgrens Näs.
 
 
 
Som sagt. Vi får se vad som händer.
Anonym

Good luck! 👍🏻😘🌹

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress