Spiderchick

Tvålcocktail
Där tvålen länge, länge har stått på toaletten på jobbet står numera en bodyloation. 
 
 
 
 
 
 
Mitt muskelminne säger mig dock att tvålen fortfarande står där så de senaste gångerna jag har varit i handtvättar-tagen har jag råkat ta en klutt bodyloation istället för tvål. 
 
Genast kommer jag på mitt misstag och går vidare och pumpar nästa flaska på handfatet ... Vilken varje gång visar sig vara handsprit!
 
 
 
 
 
A men va ... tänker jag tills jag kommer på att tvålen numera sitter fast i en behållare på väggen. 
 
 
 
 
 
Man kan alltså säga att jag tvättar mina händer med en cocktail av bodyloation, handsprit och tvål. Vilket måste göra mina händer extra rena och lena?? 
 
Skämt åsido. 
 
Jag undrar mest hur länge mitt muskelminne ska vinna över mitt andra minne?
 
Salt

Hör till det tidigare inlägget, men men cocktail finns ju ändå i rubriken.
Systembolaget har ett spel eller test som du själv kan låtsas att du sitter i kassan. Det kan du köra om du har några minuter över :D

https://www.omsystembolaget.se/vart-uppdrag/om-uppdraget/gissa-aldern/

Svar: haha ... Kul tips!
Spiderchick

Kikki

Åh vad likt mig. Jättesvårt att ändra på gamla vanor.

Anonym

Hos oss har vi en brun pumpflaska med tvål bredvid vasken i köket, så det blir alltid extra intressant att tvätta händerna hos svärmor. Hon har nämligen också en brun pumpflaska vid köksvasken. Med växtnäring! Vi turas om att ta fel när vi är där.

Svar: haha!
Spiderchick

Anonym

Var tvungen att göra systemtestet men alltså alla var ju under 25?😅 tänker att de är skillnad på folk mellan 19-25 och 35+. De är ju inte superofta en 40-åring ser ut att vara 19 men en 22-åring är ju inget konstigt att bli osäker över.

Svar: För mig var den äldsta 29. Jag hade fel på ALLA hehe
Spiderchick

JHH

Jag jobbade i receptionen på ett gym i 4 år, den ena kassalådan åkte alltid ut lite för långt, så man fick som vana att ta "emot den". Så bytte jag tjänst men hoppade in och vickade en kväll något/några år senare. Gjorde ett köp, tog emot kassalådan...trodde jag... den var nu borttagen men min kropp gjorde samma sak som jag gjort så många gånger innan, även om det var ett bra tag sedan.

Svar: haha! Det är ju så coolt ändå, det där med muskelminnet :)
Spiderchick

Elin

Oj vad jag känner igen mig! Jobbar inom vården och ibland har jag tagit fel på tvål, handcreme eller handsprit några gånger :´)

Svar: Hehe 😆
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress