Spiderchick

Biopremiär!
Igår var vi på bio. 
 
Jag såg att Brandman Sam gick som film och bara visste att vi var tvugna att se den med tvååringen, han älskar Brandman Sam.
 
Vi började med glass.
 
 
 
 
Sedan blev barnen hungriga vilket jag inte hade räknat med så det fick bli något snabbt och lätt. Några åt korv med bröd och andra åt korv och bröd. Ni förstår skillnaden. 
 
 
 
 
Sen gick vi till bion. 
 
 
 
 
Vi var helt ensamma i salongen och det var tvååringens första biobesök. Pirr pirr. 
 
 
 
 
 
Brandman Sam är till vardags en serie och handlar om en brandman (obviously). Han bor i lilla staden Pontypandy där invånarna tuttar eld på saker prick hela tiden. Filmen inleddes med att några skulle göra ett trollkarlstrick och höll på att bränna upp ett barn levande, instängd i en låda?! Låter ju som att det kan leda till några goda terapitimmar för alla inblandade men nej då, saken var snabbt glömd och så tutade filmen vidare. 
 
Tvååringen satt prick still i ganska exakt 40 minuter av totalt 60. Sedan började det klia i benen och det passade bra att vi var ensamma i salongen.
 
När filmen var slut såg det ut som att någon hade sprängt ett fyrverkeri av chips och russin. Jag nämner inga namn men det var inte någon av invånarna i Pontypandy ... Var tvungen att förvarna personalen när vi gick ut. Nackdelen med vara ensamma i salongen ... He. 
 
Hur som helst mycket mysigt och hedrande att få ta med en älskvärd liten figur på det första biobesöket <3
 
sandra ledin

Nu känner jag mig som fegis mamman ju :D jag har inte vågat mig på bio med något utav barnen förens de varit i 4 års åldern.
Vilket lyx med salongen helt för er själva. Där fick barnen något extra att berätta för kompisarna, att de hade privat visning ;)
Brandmannen Sam är kul men det är rätt skumt hur mycke de kan råka ut på, på en ö med ungefär 12 pers som bor. Hahahaha!!! Men det är sköna karaktärer och barnen lär sig att det är ok att be om hjälp och att medge när de gjort något som blivit tokigt.

Ha det bra i värmen!!!

Svar: man går på bio när man känner sig mogen helt enkelt och det gäller ju både förälder och barn ;)
Spiderchick

Maria

Hej hopp!

Hade inte varit inne på din blogg på jättelänge (fråga mig inte varför för jag gillar den massor) och upptäcker nu att du har skrivit en bok! Hur häftigt!?!? Ville bara gratta så himla mycket och jag kommer definitivt köpa den. Blev också peppad att ta tag i mina egna skrivardrömmar. Vet inte hur många böcker jag har påbörjat :-) Läste också att du kommit in på manusförfattarutbildning. Så spännande! Har du beslutat dig för att gå?

Sommarhälsning från en läsare i Falköping

Svar: Välkommen tillbaka :) tack! Jo jag tror jag ska gå den ... lutar åt det
Spiderchick

Malin

Vad härligt! Mysigt med biobesök,vid 2 års ålder, superduktigt att han kunde sitta stilla så pass länge!
Har varit med om 5 åringar med mer myror i brallan på bio 🙂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress