Spiderchick

Bok-check
Det kaaaan vara så att vi (mest min man) under semestern har kikat in i en bokaffär eller två och frågat om min bok är på igång. Undercover! I undersökningssyfte. Ren nyfikenhet liksom. Ni behöver ju inte berätta det för någon. 
 
 
 
 
Min man var inne i en bokaffär i Lund som visade sig ha en kristen inriktning och de hade inte köpt in boken. Men den snälla mannen i kassan sa att om min man ville kunde han beställa hem den? Eftersom min man kände att det inte var nödvändigt att köra 37 mil för att köpa sin frus bok tackade han vänligt för erbjudandet, men sa att det inte behövdes. 
 
När han senare föreslog att vi även skulle gå in på den franska bokhandeln och fråga kände jag att det kanske var dags att pausa undersökningen. 
 
 
 
 
 
Ja. 
 
Jag vet inte vad ni gör i era världar men i min värld räknar jag just nu ner dagar, timmar, minuter sekunder till boken släpps!!
 
 
Anonym

Ska fråga efter boken i alla boklådor när den släppts 😄 Sånt hade stor inverkan när vi tog in böcker när jag jobbade i bokhandel!

Svar: Yey, tack 😄😄
Spiderchick

E

Kul! Jag undrar lite över hur bloggläsare spelar in för förlaget. Är det en stor fördel för dem att du har en stor blogg? Det finns ju vissa bloggare som ger ut böcker (men där redaktörerna i princip gör om texten helt för att det ska gå att sälja). Är nyfiken hur man pratar om det här när man blir signerad.

E

Missförstå inte min fråga. Jag vet att du skrivit din bok själv och jag vet att du skriver bra. Funderar som sagt mest på hur förlaget isåfall tar upp bloggen.

Joakim Ramqvist Hallin

Vad spännande det måste kännas, kan tänka mig att stödköpa ngt ex, hur grymt som hellst m egen bok, 👍🤗👌..

Svar: Väldigt spännande 🤗🤗
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress