Spiderchick

Det blev en dag på stranden ... Och höstförvirring
Vi carpar det sista av barnens sommarlov. De börjar på måndag igen efter typ 9 veckors ledighet. Det har varit en välbehövlig paus.
 
 
 
 
 
 
Jag känner mig så där pepp för jobb och vardag igen. Jag brukar känna mig redo att ge upp ledigheten efter x veckor med familjen men den här sommaren har varit så ... Konstig. Jag känner mig mest förvirrad. Den där tydliga "nu är vi lediga" känslan har liksom aldrig infunnit sig, även om vi gjort roliga saker. Hösten känns märklig, ingen vet hur saker kommer bli. Hur kommer restrektionerna se ut? Blir det en andra våg? Kommer vi fortsätta jobba hemma?
 
Jag vill fira boksläppet med nära och kära men har ingen aning om till vilken grad jag vågar ha en relesefest. Absolut inget stort, givetvis. Men hur gör man det litet? Ja. Jag vet inte. 
 
Jag har också kommit in på tre olika kurser/utbildningar. Manus, svenska och litteraturvetenskap. Jag vet inte vad jag ska välja? Vad kommer funka ihop med jobbet?
 
Mmm... En del funderingar. Det är i-landsproblem och det kommer reda ut sig såklart. Jag är mest så trött på hela den här corona-skiten. Meeeen det är bara att hålla ut gott folk! Bunkra toalettpapper-hetsen och fota tomma pastahyllor-trenden är åtminstone över och det får vi vara tacksamma för. 
 
Så här mycket pallade jag att blåsa upp barnens kamel:
 
 
 
 
Det blev inget vidare flyt. 
 
Jag höll på att svimma. På riktigt fick jag svimningskänslor innan luften ens hade nuddat kamelens puckel.
 
Det var det för nu.
 
Anonym

Ja det är i-landsproblem men jag är också så himla trött på Corona och alla restriktioner!

Svar: blääääää!! och: urk!!
Spiderchick

Linnea B P

Känner lite samma med ledigheten. Haft fem av sex veckors ledighet nu och nästa vecka är det inskolning för vår dotter och dags för min man att börja jobba igen efter föräldraledigheten, och det har jag mått dåligt över sen typ dag två på min semester haha. Har inte haft den där goa ”nuuu är vi lediga och njuter!” Men tror det är en kombo av att typ 4 veckor var det 14 grader varmt och regn och Corona ofc

Svar: nä usch I feel you!
Spiderchick

Malin

Ja, i-landsptoblem, men det är ändå inte kul!

Mamma M

Tycker dock att du får blåsa upp kamelen nu, är sjukt nyfiken på hur den ser ut 😂😂

Svar: 😆😆
Spiderchick

Mamma M

Tycker dock att du får blåsa upp kamelen nu, är sjukt nyfiken på hur den ser ut 😂😂

Jenny

Låter som ni haft det härligt trots covid-19 och alla restriktioner runt omkring. Har ni ingen pump? Det underlättar ju och minskar risken för en avsvimmad mamma på stranden 🏖

Svar: nä, vi får investera en pump till nästa sommar :)
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress