Spiderchick

Har blivit med cykel

Dååå har denna kvinna köpt sig sin livs första cykel. I vuxen ålder obs! 

 

 
 
Jo, jag har ägt cyklar innan. Men bara sådana som jag av olika anledningar har fått. Typ en knallrosa med noll växlar som min man vann via jobbet eller en rostig variant som en släkting fick på köpet i någon Blocket-deal eller någon grannes gamla avlagda. Jag har säkert fått någon avlagd av pappa också. Skulle icke förvåna mig. Typ så.
 
Jo, jag har en märklig cykel-gåvo-historia, men hur som helst har alla blivit stulna (faktiskt två stycken har jag fått stulna för mig) eller kasserade på grund av skrutt.
 
Sen har jag varit utan cykel i några år. Jag har lånat min svägerskas lite för ofta (sorry Hanna).
 
37 år gammal kände jag tillslut att NU är tiden inne för att bli seriös med tvåhjuligt fordon. Jamenar koooom igen nu. Så jag åkte till cykelaffären och upptäckte att det varken var speciellt krångligt eller dyrt (mja) att köpa en ordentlig cykel. Med korg! Älskar korg. 
 
 
 
 

 

En hjälm köpte jag också. Och ett riktigt lås! Låsens MAMMA! Cykelstöd fick jag med också. Mycket generöst. Jag vet inte om ni som har handlat cyklar det senaste har märkt att stöd ofta är något man får köpa till? Vi köpte en svajndyr cykel till ett av barnen och fick alltså köpa till den där lilla pinnen för att cykeln ska kunna parkeras. Man ba: mmm kunde inte ha ingått eller? Nä. Nästa grej är väl att man får köpa till hjul. 

A ja. Ser fram emot att swisha fram på mitt nya fordon. 

Miriam

Det är faktiskt många som inte vill ha stöd på sina cyklar för att dom är rädda för att fastna eller att dom vill hålla ner vikten.
Glöm inte att kolla luften i däcken minst var 14e dag. vanligaste anledningen till punktering är för lite luft i däcken.

Svar: Fast en barncykel vill väl ändå ha ett stöd? 😆😁 och en jäkla vardagscykel kan väl komma med ett stöd som man för all del kan ta bort då. Om det stör 😉
Spiderchick

Anna

Vad har hänt med din instagram? Skulle snoka men hittar inte dig :(

Anna

Vad har hänt med din instagram? Skulle snoka men hittar inte dig :(

Svar: Den finns 😊 sökte du på mitt namn?
Spiderchick

Anonym

vad hände med inlägget om biblioteken??

Svar: Försvann i rensning av inlägg, av misstag 😢 ville du lägga till en bibbla? 😁😁
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress