Spiderchick

Jobb igen!
Ja-happ då sitter jag på kontoret igen efter typ två månaders ledigt. Ish. Jag har inte varit helledig hela tiden men har ändå kunnat dela upp saker med Matilda, jobba från stranden och så där. Det har fungerat fint. 
 
Här på kontoret kom jag ihåg alla koder till alla dörrar, minns hur kaffemaskinen fungerar och har redan skickat mitt första whats app-meddelande till vaktmästaren för att be honom höja AC:n.
 
Då var vi igång. 
 
Hemma imorse hade vi en 8-åring som inte hade den minsta lust att gå till skolan. Han önskade att han var 2-åriga kusinen. 
 
– För då får man bara vara ledig! 
 
Jag kan relatera. När jag gick i skolan önskade jag att jag var min morfar som var pensionär. Det verkade så gött att vara ledig och bestämma själv vad man ska göra med sina dagar. Även om våra barn trivs i skolan med kompisar och bra klasser, så är det ju mycket att förhålla sig till. Det förväntas saker av en och jag kan förstå att det känns tufft ibland. 
 
A ja. Världens bästa svägerska erbjöd sig i alla fall att hämta 8-åringen från skolan så behöver han inte gå på fritids första dagen. Lyxigt <3
 
 
 
 Random bild för random inlägg. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress