Borttappat minne

Igår förmiddags fick jag sms från två olika fellow klassföräldrar som frågade om jag skulle gå på kvällens skolrådsmöte.
 
Jajjimen, svarade jag. Självklart! Vi ses där. 
 
Sen jobbade jag, gick hem från jobbet, lagade mat och allt det där som man gör.
 
– Na na na na, gnolade jag för mig själv. 
 
Vid 17:30 satte vi oss ner och åt middag hela familjen. 
 
– Na na na, fortsatte jag gnola. Na na... NÖH!!
 
Där! Mitt i ett gnol frös jag till is.
 
SKOLRÅDET! 
 
Jag tittade på klockan. 17:55. Fem minuter kvar tills mötet skulle börja. Inte en chans att jag skulle hinna dit i tid. Möjligen om jag hade lust att dyka upp i mysbrallor, sladdrig t-shirt från 2003 och smink under ögonen.
 
Spoiler altert: Det hade jag ingen lust med. 
 
Någonstans mellan jobbet och hemmet hade jag helt tappat bort minnet om ett skolråd. Jag hade totalt raderat det från minnescentrat. Förträngt?
 
 
 
 
 

Så ja. Det blev inget skolråd. Det blev Big Brother istället. Vilket helt klart var ett trevligt alternativ men det grämer mig att jag var inställd på skolråd och sedan tappade bort det på vägen.
 
Nästa råd går jag på två gånger med en gång för att väga upp.
 

Kommentera gärna!
Anonym

Know the feeling! Blev sugen på att laga vegofärs och pasta till veckans matlådor i söndags... jajamän, men det var först när jag blandade såsen och pastan som jag kom på att det inte vart färs i... tomater, lök, champinjoner på burk & burkpastasås (som behövde användas, bf mars -19). Gott, men inte alls enligt plan. Man kan inte ha tur jämt. :)

Svar: haha :)
Spiderchick

2020-02-26 ♥ 19:18:48

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback