Spiderchick

Inspirationskväll
Igår var jag och lyssnade till två olika kvinnliga entreprenörer.
 
Det var som en inspirationskväll kan man säga. Det var roligt att lyssna på deras resor och jag kunde känna igen mig i mycket.
 
I slutet lämnade båda tips.
 
Den ena tjejens första tips, att se sina barns talanger, tyckte jag var fint.
 
 
 
 
Hon pratade nämligen om att hennes föräldrar alltid har uppmuntrat henne i hennes intressen och kreativitet, ända sedan hon var liten. Jag tänker på hur jag alltid vill uppmuntra vill mina barn i allt de tycker är roligt. Ja så vida de inte får för sig att bli drogbaroner eller dylikt. Det finns ändå gränser för kreativiteten. 
 
Mina föräldrar har också alltid uppmuntrat mig i allt jag gör. När man känner ett stöd i ryggen då blir man extra modig. 
 
Den andra föreläsarens tips hade en västgötsk tvist.
 
 
 
 
Um du löter´t sjonka te räva sa ru se att dä årnar sek. 
 
Om du låter det sjunka ner, ska du se att det ordnar sig. Det är en sägning som man kan ha med sig i det mesta tänker jag?
 
Idag kom jag till jobbet och fick jag semlor till frukost!
 
 
 
 
Sen var det möte.
 
Sen gick jag hem. 
 
I DETTA VÄDER!! 
 
 
 
 
Alltså wow! Idag är det perfekt kallt, perfekt mängd snö och SOL! 
 
Både snö och sol är garanterat borta i morgon så jag lät det sjonka te räva och NJÖÖÖÖÖT!!! 
 
Nu sitter jag hemma och skriver.
 
Över och ut. 
 
Jenny

Jag läste sjunka till röva när det stod på västgötska. Och det stämmer ju på ett sätt att om det för sjunka ner så sjunker det till röva tänker jag? 😅🤔

Svar: Ja men räva är ju röva på västgötska, så det stämmer :)
Moa DeBruin

Anonym

Min väldigt mycket yngre lillasyster är 6 år nu och mitt uppe i "när jag blir stor ska jag bli ballerina!, nej teater ska jag jobba på!" Och jag är så noga med att svara det är klart hon kan bli de! Nu kanske hon inte alls blir blir något av de men då ska de vara av eget val och inte för att folk tryckt ner henne så hon inte vågar! En kompis till mig har en dröm om att börja skriva och fick en lång utskällning av hennes svärmor över hur oansvarigt de är att inte har en säker framtid! SÅ länge de inte påverkar någon annans liv negativt så kan väl folk få göra de dom vill!

Svar: Vad tråkigt för din kompis. Drömmar kan man ju jobba på ansvarsfullt. Bara för att man vill skriva måste man ju inte säga upp sig från sitt jobb liksom. Tycker alltid att drömmar ska uppmuntras :)
Moa DeBruin

Emelie

Åh jag hoppas att man kan bli en uppmuntrande och positiv mamma till sina barn! Nästa vecka kommer vår son så upp till bevis.
kram hoppas du har det bra!

Svar: Grattis till kommande bebis ☺️🙌🏼❤️
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress