Pressfoto

Idag har jag fotat pressbilder för boken. 
 
Jag inledde morgonen med att panikstryka mina kläder och tänka att fotografen säkert är van att jobba bort fläckar i photoshop. När jag skulle sminka mig blev jag påmind om att sjuåringen lånat min ögonskuggpalett vid senaste leken för plötsligt hade jag plommonlila skugga istället för pärlemovit på ögonlocken. Tur att det finns vatten i kranen. 
 
Fotografen som heter Henrietta plingade på vid halv 10. Hon var supertrevlig och vi klickade (he) vilket alltid är skönt. Jag ville inte titta på bilderna som hon fotade för då blir jag så självmedveten. Bättre att peppra på, så kan vi välja sedan. 
 
Vi fotade hemma hos mig, utomhus, på ett fik, på bibblan (ej med en jättegammal, dammig bok i famnen vill jag poängtera) och på en scen eftersom delar av boken handlar om teater. 
 
 
 
 
 
Jag hade två ombyten och växlade mellan helsvart och min prickiga klänning (oldie but goldie). Vi fotade porträtt, helbild och halvbild. Sittande och stående. Jag gick i en trappa, tittade upp och tittade ner. Blundade säkert ibland (ni hör ju hur jag jobbade på) och log till mungiporna värkte så nu känns det som att det boooorde finnas en del bilder att välja på? Vi hoppas det!
 
 
 
 
 
Kul förmiddag!

Kommentera gärna!

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback