Spiderchick

Vad stör jag mig på?

Norpade en lista från Sandra

 

HAR DU?

 

Alkohol i kylen
Nej. Vi har så liten kyl att vi måste prioritera. Ibland försöker min man pilla in ölflaskor i kylen men de åker ut lika fort igen.

 

 

 
 

Något husdjur:
Nej. Jag får stresspåslag bara jag tänker tanken att jag ska lägga tid på att ta hand om ett djur ovanpå allt annat i vardagen. Katt ligger i så fall närmast till hands och det kan jag möjligen tänka mig när vi bor i fristående hus. 

 

Puder på dig:
Aldrig. Jag har bara en tunn foundation. Känner mig kak:ig annars. 

 

Några framtidsplaner:

Bo i New York någon dag. Följer massa New York-konton på Instagram och knarkar det en stund varje dag. I alla fall vill jag bo utomlands en tid med familjen. Tycker lustigt nog att Tyskland känns som ett roligt land? Jag blev förtjust förra sommaren. 

 

 

 
 
VEM?
 

Stör du dig på:
Youtubers! Inte alla men många. En del personer som barnen tittar på... Vad händer?? Gör de parodi på sig själva? Varför skriker de så? Vissa kanaler får barnen inte se på längre eftersom personerna bara skriker åt varandra istället för att prata. De är frukstansvärt att lyssna på. Jo jag vet att jag låter som om jag vore född och uppvuxen med Bockstensmannen, men jag pallar inte allt SKRIK. 

 

VILKEN?

 

Tidning läser du:
Skriva. Världens bästa tidning för alla oss som gillar att ja, skriva. Prenumerera redan igår om du inte redan gör det.

 

 

 

 

Dag fyller du år:
18 juni. Har alltid trivst väldigt bra med min födelsedag. Den är perfekt placerad i mitten av året.

 

Årstid föredrar du:

Sommaren. Otippat va? Inte så mycket för värmen egentligen utan mer för att vi är LEDIGA DÅ!

 

 

 
 

VAD?

 

Gör du nu:
Sitter vid köksbordet och dricker kaffe och "jobbar undan". Barnen har sportlov så jag jobbar på morgonen/förmiddagen och försöker vara ledig resten av dagen.  

 

Vill du arbeta med:
Skriva på olika sätt.

 

Har du för storlek i skor:
37 and not counting. 

 

Läser du för bok:
Happy Ending, liksom? En barnbok. Läser den i studiesyfte. 

 

Ska du göra nu:
Ge mina barn frukost. Sen ska vi till badhuset och jag ska gnistra och blända alla med min vita, fnasiga februarikropp. Looking forward!

 

Det var det. 

 
Amanda

Jag kollar inte youtuber men håller helt med dig om att jag kan inte se/höra folk som skriker. Speciellt när de inte behöver skriva (alltså typ ropa på någon eller så). Lyssnat mycket på P3 men ibland skriker de så fruktansvärt där, när de lika gärna kan prata, att jag byter kanal. Likadant på tv...

Svar: Är vi tanter?? Eller bara... normala? 😉
Spiderchick

Hanna

Men vänta lite nu... är det därför vissa barn i skolan knappt kan prata med varandra, utan skriker åt varandra? Måste ju bidra. Suck! Det förklarar saken..

Svar: Ja jag tror absolut att det kan bidra. Herregud, den hysteriska energin på vissa kanaler... No more in this house :)
Spiderchick

Sara

Känner att jag måste sno den här listan. :) Har aldrig fattat grejen med youtubers...tror jag är för gammal. :(

Svar: Sno på :)
Spiderchick

Sabina

Vårt kylskåp gick sönder förra veckan och då köpte vi det som ni har på bilden, ser i alla fall helt identiskt ut? Är ni nöjda ni som haft det ett tag nu? Jag får panik av alla jag känner hittills som sagt "Ikea kan väl inte göra ett vettigt kylskåp" :(

Svar: Vi är nöjda ☺️🙌🏼 men har ingen historia av lyxiga kylskåp att jämföra med direkt
Spiderchick

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress