Buffélördag och skräckdörr

Idag blev vi bjudna på buffé på en restaurang mellan Skövde och Falköping. Det var en julklapp från min svärmor och svärfar till hela lilla släkten. Mycket mysigt. 
 
 
 
 
Maten var god men godast var... 
 
 
 
 
Efterrättsbuffén!
 
Herregud här behövde dubbla magar plockas fram.
 
 
 
 
Det fanns så mycket gott att min man slutade upp med hallongrotta. Bara?? Jag kan förstå honom. Ibland blir det så mycket att välja på att man till slut kör på ett säkert kort. 
 
Innan avfärd behövde jag kissa och fick uppleva skräckens skräck till toalettdörr. 
 
1. Ranglig trädörr
2. En trög hasp som man liksom fick gnida in, hårt, i gluggen i dörrkarmen (något jag inte vågade)
3. Inget handtag utan istället någon slags plopp man skulle trycka ner vilket ingen gäst förstått eftersom personalen hade varit tvungen att förklara det med text på dörren. 
 
 
 
 
Hu! 
 
Min man fick vakta utanför.
 
Jag har en skräck för att råka låsa in mig på offentliga toaletter. Jag beundrar folk som är så pass avslappnade att de kan gå in på en offentlig toalett och sedan köra en långbajsare. Jo, jag har köat efter några sådana i mina dagar. Obs! Inget ont om offentliga långbajsare egentligen. Det är bara att säga grattis. 

Kommentera gärna!
Anonym

Vad är detta för ställe? 😍

Svar: Cesarstugan heter det :)
Moa DeBruin

2020-01-11 ♥ 19:52:39
Johanna

Jag har alltid någon som vaktar dörren. Vågar int låsa då jag låst in mig engång 🤣skjut mig

Svar: Hu! Känner med dig!
Moa DeBruin

2020-01-11 ♥ 21:28:09
Anonym

Hej! Jag skrev till dig för några dagar sedan angående hur du och din familj fick lägenhet i Skövde när ni valde att flytta tillbaka. Nu har jag kommit på att jag faktiskt kan försöka byta min lägenhet i Stockholm mot en i Skövde (tanken slog mig först nu?!) Så förhoppningsvis kommer det att lösa sig. Nu undrar jag om du möjligtvis skulle vilja skriva ett inlägg om hur den första tiden i Skövde var? Just det här att ha bott länge i en storstad och sedan komma tillbaka till en småstad (samt hemstad) igen. Kanske fler läsare skulle tycka det vore intressant? Tack för övrigt för en bra blogg!

Svar: Har skrivit lite om det här, 2013 :) http://spiderchick.nu/2013/november/att-noja-sig-med-smastaden-2.html
Moa DeBruin

2020-01-12 ♥ 15:44:16
Svart-Stina

En gång när jag gick på restaurang och lånade toaletten så lossnade dörrhandtaget på insidan! Och jag fick inte fast det igen, så blev fast därinne. Ropade på hjälp och som tur var gick en servitör förbi dörren efter några enstaka minuter och kunde öppna från utsidan.

Svar: men gud! skräcken!! haha!
Moa DeBruin

2020-01-13 ♥ 16:29:49 » URL: http://www.svartstina.se
sandra ledin

Vilket desser bord 🤤 va gulliga de var som bjöd alla på en mysig middag. Sådana julklappar som gör att man får tid ihop är guld värda.

Hahahaha!!!! Din toa historia fick mig att minnas sist på Ikea då jag lyckades på toan med trasigt lås på. Jo de gick att dra runt låset och det klickade till men det gick fortfarande att öppna dörren utifrån. Så medans jag satt där inne så öppnades dörren och stängdes konstant under hela mitt besök. Det var ingen som behagade att säga att den toan är upptagen och att låset är trasigt, utan jag fick skrika det varje sekund om och om igen......Men rean de hade då var bra.

Offentliga toaletter är som rysk roulette antinge kan man göra sitt i lugn o ro eller så får man den jobbigaste stunden på hela månaden :P

Svar: haha stackare <3
Moa DeBruin

2020-01-13 ♥ 16:41:57 » URL: http://mammansandra.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback