Handboll, pizzakväll och rolig film

Igår var det klasshandboll, det vill säga alla skolklasser i Skövde som vill får vara med och spela handbollsturnering under några timmar. Undertecknad var coach för 10-åringens klass tillsammans med en annan mamma. 
 
 
 
 
Eftersom 7 av 9 personer som var med spelar handboll (sex av dem i samma lag) kan jag inte påstå att det var speciellt svårt att coacha.
 
 
 
 
Vi såg mest till att alla fick spela lika mycket och passa på att ha roligt. Typ göra tricks man sett under handbolls-EM och så där. Vilket resulterade i både skott bakom ryggen och försök till japanare. 
 
Gullisar <3 
 
Efter handbollen var vi bjudna på hockeykväll hos min bror och Hanna. Vi gjorde egen pizza. Några garnerade pizzan medan en annan liten person åt bort garneringen. Man kan säga att vi gick två steg framåt och ett steg bakåt med färdigställandet. 
 
 
 
 
Till slut blev vi klara. 
 
 
 
 
Min bror och Hanna ska ha bebis vilken sekund som helst. Helst igår om man får tro Hanna. Spännande!
 
Efter hockey och pizza gick vi hem. Sjuåringen somnade som en stock eftersom han sov över hos kusinen natten innan och där med var lite... Sliten. Jag, Spiderpapps och 10-åringen tittade på en dansk komedi på Cmore. Selvhenter heter den. Så sjukt rolig! Den handlar om två bröder som ska hämta hem sin avlidna pappa från Spanien. 
 
 
 
 
Visst, inte helt trolig vid alla tillfällen (klarar ej heller Bechdel, tyvärr) men det blir sällan en komedi om man inte får överdriva lite. Tips tips! 
 

Kommentera gärna!
Alex

Bara nyfiken vilket lag som vann handbollen då?
Kramis

Svar: det var ingen turnering eller så, men våra ungar vann alla sina matcher ;)
Moa DeBruin

2020-01-19 ♥ 13:16:19 » URL: http://www.zeotec.se/
Ida

Tack för filmtipset. Skönt att se komedier ibland!

2020-01-19 ♥ 21:17:53 » URL: http://jaghoppar.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback