Lite allt möjligt

Jag satt och skrev ute på lokal häromdagen. 
 
 
 
 
Jag ska försöka göra det mer från och med nu så att jag inte jobbar hemma för ofta och hinner spinna loss med hjärnan. Blir dyrt i längden om jag ska mata mig räkmackor varje gång bara...
 
Japp. Vidare till nästa.
 
– Mamma vart är sugrören? ville sjuåringen veta i veckan. 
– I en av lådorna i köket, svarade jag. 
 
En stund senare kom jag in i köket och förstod att han hade hittat rätt låda. 
 
 
 
 
Sjuåringen är för övrigt så söt när han ska göra mysigt och fint i soffan när vi ska ha fredagsmys. Då ställer han upp kuddarna på rad och lägger ut filtarna över soffdynorna. Det är liksom att göra "fint" för honom. Mitt hjärta smälter varje gång innan jag diskret lägger allt till rätta igen. 
 
 
 
 
Jag har läst en bok om att skriva. Tag och skriv heter den. Mitt favoritkapitel är det av Nina Wähä, om att gå skrivkurser. Nina menar att på skrivkurser lär du dig framför allt att läsa och jag är enig med henne där. Att gå en skrivkurs är att utveckla förmågan att läsa, förstå och analysera skönlitterär text. Nina menar också att man inte helt sällan känner sig sämre än någonsin på att skriva i inledningen av en kurs. Igenkänning deluxe! Jösses vilket dåligt självförtroende jag hade i början av mitt skrivkursande?? Nina menar att man måste inse hur dålig man är innan man kan utvecklas och bli bättre, hehe. 
 
 
 
 
OMG! Haaaaar ni sett senaste säsongen av Bachelorette USA? Här snackar vi action och twistar! Plus roliga gruppdejter! Killarna får verkligen bjuda på sig själva med typ talangshow, testa hur det känns att "föda barn", spela rugbymatcher och sådant. Där har svenska Bachelor en del att lära som i senaste säsongen på allvar placerade två deltagare på en stock i bushen och kallade det för dejt?
 
 
 
 
Det var det om det.

Kommentera gärna!
Anonym

Jag äääääälskar Hannah Brown. Äääälskar! Vill gifta mig med henne. När du är klar så kan du börja direkt på bachelor som precis börjat, med en av killarna från hannahs säsong. Älskar!! Åh Hannah B 😍

Svar: haha ja Hannah B är helt klart lätt att gilla! Såg att P skulle vara Bachelor men visste ej att det börjat, ska spana in :)
Moa DeBruin

2020-01-15 ♥ 15:36:43
Kamilla

Alltså! Det är den sjukaste säsongen av Bachelorette ever.

Svar: haha jaaaaa!!
Moa DeBruin

2020-01-15 ♥ 15:43:43
Anonym

1. Var tittar du på Bachelorette??? Jag hittar det ingenstans på nätet!
2. Varför måste du ”rätta till” hans finfixande? Kan han inte få göra fint även om det går lite emot ditt göra fint?

Obs inte kritik och inte spydigt! ❤️

Svar: Mest för att det inte är så skönt att ligga (vilket vi alltid gör) på filtar och kuddar. Men berömmer såklart jättemycket att det är fint och han märker inte att det ändras om :) <3 Tittar på Cmore :)
Moa DeBruin

2020-01-15 ♥ 15:49:16
Ida

Älskar också Bachelore och Bachelorette 😄. Ska precis ge mig in på nya säsongen med P.
Intressant det där med att läsa är så viktigt för att kunna skriva.

2020-01-16 ♥ 14:16:56 » URL: http://jaghoppar.blogg.se/
Anonym

Så lustigt - min 7-åring gör samma! Gör mysigt i tv-rummet m alla kuddar från hela huset och diverse andra attiraljer som
Mamman tycker kunde få ligga kvar. Men jag säger inget pga så sött och fint gjort och plockar tillbaks allt efter avslutat fredagsmys :D

2020-01-17 ♥ 12:45:37

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback