Spiderchick

Mina boenden
Jag blev inspirerad av Sandra igen och gör en lista över de boenden jag har haft sedan jag flyttade hemmifrån vid 18-års ålder. Det är några stycken. 
 
1. Flyttade hem till min kille, numera min man. Vi bodde i en etta här i Skövde. Badrummet kryllade av silverfisk och väggarna var så tunna att vi kunde höra grannen kissa på toaletten. Killen som bodde under oss var komplett galen och spelade Victoria Silvstedt på högsta volym varanan natt. Mysiga tider <3
 
2. Flyttade till London. Bodde först i south Kensington, Warwick road, med ett gäng tjejer från NZ och AU. Vi bodde i en av lägenheterna ni ser med balkong, längst upp.
 
 
 
 
3. Efter knappt ett år i Kensington flyttade jag ihop med min vän Rebecka och ett gäng tjejer från Brasilien i en lägenhet på Hammersmith road. Vid ett tillfälle hade vi vägglöss och alla blev bitna utom jag?? 
 
4. Jag och Rebecka tog vårt pick och pack och flyttade till Sheperds Bush. Där bodde vi bland annat ihop med en australiensisk kille som unnade sig sannslöst långa morgonduschar på bekostnad av sina flatmates. Vi fick ställa klockan i ottan på morgnarna för att förekomma duschen om vi ville ha en rimlig chans att komma i tid till jobbet. I den här lägenheten hade vi ingen tv. På kvällarna läste Rebecka bibeln och jag skvallertidningar. Vi prioritertar alla olika. 
 
5. Flyttade hem till Sverige igen, närmare bestämt till Göteborg. Jag och min kille (nu man som sagt) bodde inneboende i Guldheden tillsammans med en tjej och hennes hund. I den lägenheten startade jag denna blogg! Trivdes väldigt bra i Guldheden. Kan nästan sakna det området lite? Vi bodde i ett av dessa runda lägenhetshus.
 
 
 
 
6. Efter att ha varit inneboende i typ två år flyttade vi till en rivningslägenhet i Härlanda (alltså en lägenhet som skulle totalrenoveras på sikt), ovanför butiken Bagaren och Kocken. Det luktade mögel i badrummet och en dag trillade en fönsterruta i vardagsrummet ut?? Men det var ett mysigt område! Vi hade balkongen längst ut till höger i bild. 
 
 
 
 
7. Vi flyttade till en andrahandslägenhet i Frölunda. Vantrivdes där. Det låg alldeles för avsides både från våra jobb och vänner. Vi bodde där i fem månader innan jag i affekt sa upp kontraktet utan att ha något annat boende. 
 
8. Innan vi hamnade på gatan hade vi turen att norpa ett förstahandskontrakt på en trea på Vindragaregatan. Utanför fönstret hade vi Göteborgs mest trafikerade motorled, tågtrafik OCH båttrafik. Det var inte jätteavslappnande att vädra om man säger så. Men vi trivdes. I den här lägenheten hade vi vår första tid som föräldrar <3 
 
 
 
 
 
9. När bebis var ett år flyttade vi hem till Skövde igen. Vi hade turen att få en lägenhet centralt. Den hade öppen spis, stora fönster och högt i tak. Helt klart finaste lägenheten som vi har bott i (minus att vi hade möss i lägenheten, he). 
 
10. Vi köpte radhus! Här bor vi nu och trivs mer än bra. Tjoho! 
 
11. I framtiden... Hoppas och önskar vi oss ett fristående hus. Det ska finnas en inglasad altan, en groventré, stor tvättstuga och utöver sovrum till alla minst ett extrarum. Jag vill gärna kunna ha kontor hemma? Barnen vill ha pool. He. Men fristående och något större vill vi gärna bo i framtiden. Obs! I samma område som nu. För här trivs vi ypperligt. 
 
Det var det. 
 
 
sandra ledin

Det här var en kul lista att läsa. Både roligt att få ta del utav dina boende historier och samtidigt få en egen tankeställare kring vart man själv bott och vad man siktar på i framtiden.

Detta låter säkert sjukt och skumt men i natt drömmer jag att jag o min Kille var på semester utomlands och mitt på en marknad fanns det böcker från hela världen. Fanns en bok som hete ”En bloggares guldkorn” och vem var författaren till den? Jo du ;)


Svar: haha så gulligt!! :)
Moa DeBruin

Hanna

Åh är det på dr. Forselius backe? Där bodde min bror med familj för några år sedan mitt i det runda huset.

Svar: ja just det! så hette gatan
Moa DeBruin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress