Mitt liv 2013

Det går sannerligen fort fram när jag ska summera ett årtioende! Oj oj här hinner vi knappt inte med. 
 
Not. 
 
Förlåt för seg summering men här kommer i alla fall 2013. 
 
Jag minns att jag startade året med att tänka att radio hade varit en rolig grej - det skulle jag vilja göra! Kort därefter trillade det in ett maila från Radio Skaraborg som frågade om jag ville vara med som sidekick i morgonshowen? Det ville jag såklart! Ibland levererar universum. 
 
 
 
 
Jag skrev det här inlägget och minns SOM IGÅR att Linda Skugge länkade till det på sin twitter för att hon tyckte att det var roligt. Stort för en som hade Skugge som idol under tonåren. 
 
Jag och min man ÄLSKADE Bron! Kan fortfarande bli nostalgisk när jag tänker på hur vi låg i soffan på kvällarna och såg på Bron samtidigt som jag ammade bebis. Mys!
 
 
 
 
Vi var på Teneriffa i februari. Jag blir inte nostalgisk när jag tänker på den resan. Två slitna småbarnsföräldrar hade sett fram emot värme och ljus men sedan blåste det STORM och regnade hela veckan! Fy. Fan. Det var komplett ISKALLT på hotellrummet. Dessutom började bebis odla tänder och sov NOLL hela veckan. Men visst någon timma här eller där var de solsken och gnällfritt. 
 
 
 
 
Kring påsk pyntade treåringen sin lillebror med paljetter och kallade honom för påskbebis. 
 
 
 
 
Jag fortsatte att vara förtjust i jobba-med-radio-tanken. Jag började lyssna på podcasts och kände direkt att det vill jag göra! Men vem skulle jag podda med? Ingen av mina vänner kändes så värst poddiga av sig. Så jag kontaktade jag Matilda. Jag kände henne inte men jag läste hennes blogg och tyckte mycket om den. På något vis trodde jag att vi två skulle komma bra överens.
 
Jag skrev ett Facebookmeddelande till henne och frågade om hon ville starta en podcast med mig? Det ville hon! Vi kom otroligt bra överens och sju år senare (!) är Matilda fortfarande en av mina närmaste vänner tillika kollega. 
 
Jag har genom åren fått frågan hur jag "vågade" höra av mig till en person som jag inte känner men för mig är det inte några konstigheter? Jag är aldrig rädd för att fråga, höra av mig eller ta initiativ. Det värsta som kan hända är att man får ett nej och jag är inte rädd för ett nej och känner heller ingen skam kring det. Även om det kan vara frustrerande. 
 
Jag och Matilda startade i alla fall Moa och Matildas podcast. Till hjälp hade vi min begagnade Mac-dator, min mans inspelningsgrejer (som han har till musiken) samt google. Vi kunde inget om inspelning eller ljudredigering men vi lärde oss utmed vägen.
 
 
 
 
Vi brukar skratta så att vi gråter åt den hemska pod-bilden vi använde oss av. Ingen av oss var egentligen nöjd med den men eftersom vi inte kände varandra så bra vågade ingen säga något...
 
 
 
 
 
På sommaren var vi på Öland. Vi panikhyrde den enda stugan som var ledig i hela Sverige (detta efter att har ringt runt till hela Österlen). Den kostade multum och var typ två gånger två kvadratmeter stor. Alltså... Det var mysigt och så men vi checkade ut två dagar tidigt. Det var efter det som jag bestämde mig för att aldrig mer sista sekunden-boka en semester.
 
 
 
 
Jag gick på Mammaträning och träffade två stycken fina vänner! Vilket vänskapens år 2013 var inser jag nu?
 
 
 
 
Jag och Matilda poddade på varje vecka samtidigt som vi båda var föräldralediga. Det var inte helt lätt att få till inspelning med två stycken ettåringar men vi fixade det! Dessutom framgångsrikt för vi hade måååånga lyssningar. 200 000 i månaden typ. Galet. 
 
 
 
 
Vi blev intervjuade av radio, tidningar och tv4.
 
 
 
 
 
2013 var året då jag funderade massor på vad jag ville göra med mitt jobbliv. Och när jag säger att jag funderade massor så menar jag MASSOR! Jag hade så många drömmar och så mycket vilja i mig. Jag började inse att jag kanske inte kunde sitta hemma och vänta på att få chansen. Jag kanske behövde gå ut och skapa chansen själv? En tanke om att starta eget företag började gro i mig... 
 
Sedan rundade jag av 2013 med att på annandag jul gifta mig med min älskade make.
 
 
 

Kommentera gärna!
Johanna

2013 känns som igår😱

Svar: jag vet! så sjukt att det var SJU ÅR SEDAN!
Moa DeBruin

2020-01-08 ♥ 22:59:48
Anonym

Åh inte så längesen jag tänkte på att du och matilda inte känt varandra 4-ever och inte ens var på varandras bröllop! Nu känns de så konstigt (för mig som bloggläsare i alla fall 😅)

Svar: ja det känns konstigt :)
Moa DeBruin

2020-01-08 ♥ 23:36:32

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback